Entertainment

Curg plângerile, dar frații Tate o ard în continuare pe barosăneală!


E cât se poate de clar: pe frații Tate îi doare-n cot de tot, de victimele lor, de procurori, de autorități! Acuzați de sechestrare, motiv pentru care au petrecut câteva ore la audieri, Tristan și Andrew Tate au continuat, apoi, șirul aroganțelor! Și unde în altă parte dacă nu la celebrele restaurante călcate de ”greii” Capitalei. La Osho și-au arătat ”barosăneala” cei doi, alături de un prieten, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Tristan și Andrew erau ”luați pe sus” de mascați, când oamenii legii au descins la vila lor din Pipera. Un apel telefonic anunța că două tinere fuseseră sechestrate. S-au făcut perchezițiile, cei doi frați au fost duși cu duba la audieri. După cinci ore, patronii de videochat plecau acasă. Se deschidea o anchetă.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI TRISTAN TATE EXPLICĂ DE CE FETELE SUNT ÎNSEMNATE CA „VITELE”, DUPĂ CE AJUNG ÎN CASA ENGLEZILOR! „NU E NEAPĂRAT CEVA PENTRU MUNCĂ, E PENTRU MÂNDRIA LOR!”)

Tristan și Andrew ”Cobra” Tate continuă aroganțele (Foto: CANCAN.RO)

Tristan și fratele ”Cobra” continuă șirul aroganțelor!

Au căzut pe gânduri ”londonezii”? Da de unde! Au reluat șirul aroganțelor. Pentru ei, nimic nu s-a întâmplat, e cursul firesc al vieții pe care au ales-o. Direct în restaurant aveau să apară (detalii AICI), la scurt timp, unde au făcut ”petrecere”. Deloc afectați de cele întâmplate, de suferința victimelor, Tristan și ”Cobra” au sărbătorit cu alcool, manele și fete frumoase! Ce au sărbătorit? Ei știu! Cert e că au plecat binedispuși acasă și au programat un alt party de zile mari.

(NU RATA: ANDREW TATE, ARESTAT DE POLIȚIA LONDONEZĂ, DUPĂ CE A FORȚAT O FATĂ SĂ FACĂ VIDEOCHAT: ”A BĂTUT-O, A SECHESTRAT-O ȘI A PUS-O LA MUNCĂ!”)

Rapid a venit și acela, iar CANCAN.RO are imaginile. La Osho s-au afișat frații împotriva cărora curg plângerile, la foc continuu, alături de un prieten care le-a cântat în strună.

Băutura s-a ”întins” pe masă, iar poveștile au curs, inevitabil. Fețele lor nu trădau nici măcar o clipită că situația ar fi regretabilă, cel puțin. „Băieții răi” și-au continuat, așadar, drumul ”victorios”, pe care-l cred, probabil, cel drept. Ancheta, însă, continuă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.