Entertainment

Cum să NU o ceri în căsătorie. Ce greșeli trebuie să evițiMomentul cererii în căsătorie este unul dintre cele mai speciale episoade ale unei relații amoroase. Pentru ca totul să fie perfect și aleasa să fie impresionată, trebuie să țineți cont de câteva detalii. 

Cerea în căsătorie este o etapă firească a unei relații de lungă durată. Când iubirea, prietenia și înțelegerea sunt nelipsite, poate fi momentul în care bărbatul să facă marele pas sau, de ce nu, chiar femeia. 

Pentru a face persoana iubită să spună unul dintre cele mai hotărâte „da” din viața sa, este nevoie să nu uitați o listă de aspecte esențiale. Dacă țineți cont de ele, nu are ce să se întâmple rău, iar momentul va rămâne unul memorabil. (CITEȘTE ȘI: A atins succesul internațional, dar cu ce compromisuri?! Amna: “Am ascuns că eram căsătorită!”)

Niciodată să NU o ceri așa în căsătorie. Lista de care să ți cont

  1. Nu alege un inel la întâmplare. Inelul de logodnă trebuie să fie conform preferințelor alesei tale și să aibă o dimensiune care să i se potrivească. În plus, este recomandat să fie din aur sau argint. 
  2. Evită scenariile forțate. Momentul cererii în căsătorie trebuie să fie unul special și gândit bine înainte. Nu este suficient să îi dai inelul, să pui o întrebare simplă și să o ceri pe stradă, în bucătărie sau alte locuri ciudate. Spontaneitatea este bună, dar nu trebuie să fie exagerată. 
  3. Ascunde dovezile. Nu uita să ștergi mesajele cu prietenii în care le povestești despre cerere, inel și ce ai de gând. Nu uita nici de căutările pe google. Chiar dacă aveți o relație bazată pe încredere, o femeie poate simți când îi ascunzi ceva și, ca să descopere, îți poate căuta în telefon.
  4. Nu te purta de parcă ești altcineva. Trebuie să o ceri în felul tău, cu cuvintele tale. Trebuie să îi spui ce simți tu pentru ea, nu ce ar zice alții, ca să o impresionezi. 
  5. Nu le spune tuturor. Ai grijă cui te destăinui pentru că ar fi penibil ca ea să știe de dinainte când urmează să o ceri. Încearcă să nu strici surpriza. (CITEȘTE ȘI: Mergi la majorat? Vezi 10 idei de cadouri)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close