Entertainment

Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment monden! Au respectat sau nu codul vestimentar? Ruby, apariție de infarct| EXCLUSIVIn articol:


Pandemia a luat sfârșit iar asta se vede. S-a dat start la distracție, mai ales pentru celebritățile noastre. În această seară, vedetele s-au putut bucura de o petrecere exclusivistă mondenă, pregătită special pentru ele. Aici și-au putut etala cele mai colorate ținute pe care le au în garderobă, dar și cele mai scumpe accesorii.

Eveniment monden plin de vedete 

Covorul roșu s-a așternut, iar vedetele au pășit pe el. Unul dintre cele mai mari evenimente mondene ale anului a avut loc chiar de Înălțare, la unul dintre cele mai exclusiviste cluburi diplomatice din capitală. Aici au fost invitate zeci de vedete, care și-au etalat tot ce au avut mai colorat și mai de preț.
Tema petrecerii a fost despre culori vii, de toate nuanțele, iar celebritățile nu au ezitat să fure ochii celorlalți, prezenți la eveniment. 

Echipa WOWbiz.ro a fost prezentă la eveniment și a fost martoră la tot ce s-a întâmplat. Astfel, am putut observa toate vedetele prezente, care s-au distrat, au pozat și au oferit interviuri presei. Nu s-au zgârcit când a venit vorba de ținute, pantofi, bijuterii și alte accesorii.

Cele mai multe au optat pentru varianta sexy, extravagantă, dar altele au ales simplitatea și eleganța.

Vedetele, mai colorate ca niciodată

Citeste si: Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani! Ce s-a întâmplat- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Dintre zecile de vedete care și-au făcut apariția pe covorul roșu, doar o parte din ele au ales să iasă din tipare, furând ochii tuturor, de-a lungul întregii seri. 

În prim-plan o avem de Iulia Vântur care a adus aerul bollywoodian la capitală. Aceasta a purtat o rochie aurie, lungă, care se mula perfect pe silueta ei perfectă. Adelina Pestrițu a fost și ea prezentă la eveniment, unde a purtat o rochie superbă, roz, cu trenă, care îi scotea în evidență fizicul fără cusur.

Iulia Albu a fost o apariție de milioane și la propriu și la figurat. Designerul a ales să îmbrace o rochie albă, pentru a foi diferită de toți ceilalți. Piesa de rezistență a fost colierul în valoare de 30.000 de euro, pe care l-a etalat toată seara.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, și ei la fel de colorați, mai exact asortându-se în culoare verde, s-au bucurat la maxim de petrecere. Au stat braț la braț și nu și-au luat privirile unul de la celălalt, pe tot parcursul evenimentului.

Ruby a șocat cu adevărat pe toată lumea. Atunci când a venit la eveniment, ceilalți au crezut că vedeta a venit dezbrăcată. Nu, a fost foarte bine îmbrăcată, însă designul rochiei chiar părea că artista și-a făcut apariția la bustul gol. Tot extravagantă a fost și Bianca Drăgușanu, care și-a etalat bustul generos și picioarele lungi într-un compleu roz, foarte sexy, fiind lăudată în nenumărate rânduri.

Restul vedetelor au fost la fel de bine îmbrăcate, elegante, sofisticate și cu mult stil. Rochiile colorate și inventiv accesorizate au fost atracția serii, toate celebritățile au ajuns la aceeași concluzie: o petrecere după o perioadă în care astfel de evenimente au fost puse pe pauză, o gură de aer proaspăt.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close