Entertainment

Cum s-a pozat Laura Cosoi în a șaptea lună de sarcină. Actrița a fost aspru criticată de fani


Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Actrița a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu burta de gravidă, iar fanii nu au iertat-o și au criticat-o foarte dur. Ce comentarii a primit vedeta și ce lucru i-a deranjat cu adevărat pe internauți?

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună două fetițe, pe nume Vera și Rita. Cei doi așteaptă cu nerăbdare venirea pe lumea a celui de-al treilea copil.

CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI, DEZVĂLUIRI DESPRE ÎNCEPUTURILE RELAŢIEI CU COSMIN CURTICĂPEAN: „MI SE PĂREA ABSOLUT SAVUROS…”

Laura Cosoi, criticată dur de fani: ”Grețoasă!”

Actrița este însărcinată în șapte luni, iar în urmă cu două zile, a postat pe pagina de Instagram, o fotografie cu burtica de gravidă, alături de o cală. Vedeta a renunțat complet la haine, și-a acoperit părțile intime doar cu un voal de culoare alb. Poza emoționantă a strâns peste 11.000 de aprecieri și 72 de comentarii.

Unele comentarii nu au fost chiar pe placul Laurei Cosoi, care a fost criticată de către urmăritorii ei de pe rețeaua de socializare. Aceștia au considerat imaginea cu Laura Cosoi prea intimă și au avut nimic bun de spus.

”Grețoasă!/ Prea intimă de postat”, sunt cele două remarci urâte din secțiunea de comentarii.

Fotografia care a stârnit reacții dure Sursă foto: Instagram.com

Laura Cosoi, probleme în timpul sarcinii

În cadrul unui interviu, Laura Cosoi a declarat că a avut greţuri în primul trimestru, ceea ce nu i s-a întâmplat când a fost gravidă cu primele ei două fetiţe. Așadar, actriţa a povestit că i-a fost rău pe toată perioada zilei şi că nu putea mânca nimic.

“Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău. Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seară, când mă culcăm. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncăm îmi era greaţă, dacă nu mâncăm, la fel”, a mărturisit Laura Cosoi.

VEZI ȘI: LAURA COSOI A VORBIT DESPRE CE PROBLEME A AVUT ÎN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINĂ: ”DE DATĂ ASTA A FOST DIFERIT”
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close