Entertainment

Cum poți păstra alimentele proaspete cât mai mult timp. Chef Joseph Hadad a descoperit secretulDeoarece este sezonul în care din ce în ce mai multe persoane își fac griji cu privire la alimentele pe care le achiziționează și pe care nu reușesc să le mențină proaspete, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România vine cu soluția. Chef Joseph Hadad a descoperit cele mai bune modalități prin care te vei putea bucura de legume, fructe și produse de patiserie proaspete pentru o perioadă mai lungă.

Uneori poate fi destul de greu să ai parte de fructe și legume proaspete, chiar dacă ai disponibilitatea necesară de a le achiziționa repede. Păstrarea cumpărăturilor într-un mediu cât mai prielnic este un secret pe care nu foarte multe persoane îl cunosc, tocmai de aceea se întâmplă să arunce o mulțime de produse alterate. În continuare veți putea descoperi câteva sfaturi utile venite din partea unui specialist.

VEZI ȘI: REȚETA DE SHAORMA DE CASĂ A LUI CHEF JOSEPH HADAD, GĂTITĂ ÎN DOAR 15 MINUTE. CE INGREDIENT CIUDAT FOLOSEȘTE JURATUL PRO TV

Cum recomandă chef Joseph Hadad să fie păstrate alimentele

Joseph Hadad nu mai are nevoie de nicio prezentare, deoarece este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din România. Acesta a reușit să obțină o mulțime de cunoștințe de-a lungul anilor, motiv pentru care a început să împărtășească și cu fanii săi câteva mici trucuri menite să le facă viața mai ușoară.

Pentru cei care iubesc ciupercile și fac tot posibilul pentru a le pregăti în fiecare săptămână, chef Joseph Hadad a venit cu o soluție uimitoare. În cazul în care nu reușesc să folosească la timp cantitatea cumpărată, gospodinele pot depozita aceste legume în prosoape de hârtie, pe care ulterior le pot introduce într-o pungă de plastic. Astfel, ciupercile nu se vor usca și nici nu vor mucegăi atât de repede.

CITEȘTE ȘI: CHEF JOSEPH HADAD A GĂTIT PENTRU BILL CLINTON: ”DE LA EMOȚII, AM RĂMAS BLOCAT”

În cazul salatei, Joseph Hadad recomandă să o desfaceți în frunze separate, să o spălați bine și să o uscați cu un prosop de hârtie. Astfel, veți elimina eventualele reziduuri care ar putea să apară în momentul în care o gătiți, iar în același timp veți scăpa și de apa care facilitează mucegăirea frunzelor.

„Puneți-o pe unul-două straturi de prosop de hârtie și rulați șervetul, închideți la capete cu elastic de bani și dați pachetul la frigider în sertarul de legume. Puteți chiar să schimbați la o zi-două hârtia”, a scris pe blogul său personal Chef Joseph Hadad.

Produsele de patiserie au și ele nevoie de o atenție specială, tocmai de aceea bucătarul recomandă să utilizați produse făcute în casă. În cazul în care ați cumpărat o cantitate mai mare de pâine sau de produse asemănătoare, le puteți depozita cu încredere în congelator sau în lada frigorifică.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.