Entertainment

Cum poți afla rapid și simplu dacă te-a blocat cineva pe FacebookIn articol:


Suspectezi de ceva vreme că o persoană din lista de prieteni ți-a dat block pe Facebook? Ei bine, mai jos poți afla cum să verifici ușor și simplu dacă o persoană a decis să îți restricționeze dreptul de a-i vedea profilul, de a o eticheta, dar și de a-i scrie mesaje!

Cum poți afla rapid dacă te-a blocat cineva pe Facebook

Facebook, la fel ca multe alte rețele de socializare, oferă dreptul de a bloca o anumită persoană. Astfel, aceasta restricționează dreptul persoanei respective de a interacționa cu ea sau de a vedea informații despre contul său. Iată câteva metode care te vor ajuta să verifici dacă ai primit block pe Facebook!

Cum poți afla rapid și simplu dacă te-a blocat cineva pe Facebook

[Sursa foto: PixaBay]

Primul truc este să cauți profilul persoanei pe care o suspectezi că te-a blocat. Mai exact, accesează bara de search din colțul stâng al ecranului. Dacă te afli pe lista de contacte blocate, poza persoanei nu va apărea în rezultatele căutării.

Alt truc presupune să cauți profilul persoanei respective în lista ta de prieteni. Îți vei da seama că ai primit block, dacă nu îi găsești profilul acolo.

Citeste si: Cei mai influenți oficiali ruși nu doresc ca platforma YouTube să fie interzisă. Iată motivul!

Citeste si: Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză..- bzi.ro

Pentru a verifica dacă un prieten te-a blocat pe Facebook, poți folosi și Google sau oricare alt motor de căutare.

Tot ce trebuie să faci este să introduci în câmpul de căutări „Facebook și numele persoanei”. Când l-ai identificat, apasă pe el, iar dacă primești un mesaj în care ți se comunică faptul că acest conținut nu e disponibil, înseamnă că există șanse mari să fii la block.

Cu toate acestea, pentru a confirma o posibilă blocare, caută profilul persoanei respective de pe contul unui prieten. Dacă profilul apare pe contul acestuia, ei bine, atunci cu siguranță ai primit block.

Cum poți afla rapid și simplu dacă te-a blocat cineva pe Facebook

[Sursa foto: PixaBay]

Cum te ajută Facebook Messenger să verifici dacă un prieten ți-a dat block pe Facebook

Pentru a afla dacă te afli în lista persoanelor blocate a unui prieten, poți apela și la Facebook Messenger. De altfel, compania Facebook, care în prezent poartă numele de Meta, a anunțat că Facebook Messenger și Instagram Direct vor fi criptate în anul 2023, după cum îi citează sursa useit.ro pe cei de la The Sun. Dar să revenim la modalitățile de descoperire a persoanelor blocate pe Facebook.

Citeste si: Ce sfat i-a dat Adela Popescu prietenei sale, Irina Fodor, după scandalul în care a fost pozată cu Ștefan Bănică la el în garaj: “Se simte doar privindu-vă”

Astfel, poți încerca să trimiți un mesaj contului respectiv prin Facebook Messenger. Dacă nu este permisă trimiterea, înseamnă că ai primit block.

Reamintim că atunci când ești blocat de către o persoană nu o mai poți apela, nu îi mai poți scrie, nu îi poți da tag, nu îi poți vedea fotografiile, nu poți vedea la ce postări lasă comentarii și nici nu o poți invita la un eveniment sau într-un grup.

 

Sursă: useit.roSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close