Entertainment

Cum au reacționat copiii lui Răzvan Simion când au văzut-o pe Daliana Răducan, iubita tatălui lor! Imaginea vorbește de la sineIn articol:


Relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan devine din ce în ce mai serioasă. Cei doi își fac planuri mari de viitor și se pare că deja iubita prezentatorului TV i-a întâlnit pe cei doi copii ai iubitului ei din fosta căsnicie. Cum a decurs întâlnirea dintre ei?

Răzvan Simion  și Daliana Răducan formează un cuplu din anul 2020, la doar câteva luni după ce prezentatorul TV a rupt relația cu Lidia

Buble. Tânăra, arhitect de meserie, i-a cunoscut pe cei mici, Tudor și Ianca, iar iubitul ei a postat o fotografie de familie pe rețelele de socializare pentru a arăta tuturor că cei mici se înțeleg de minune cu iubita tatălui lor.

În imaginea postată de Răzvan Simion, Daliana Rudăcan îl îmbrățișează pe micuțul Tudor, iar Ianca stă lângă tatăl ei. Cei 4 afișează un zâmbet larg, semn că se simt foarte bine împreună, iar relația celor mici cu Daliana este cât se poate de bună.

Răzvan Simion, Daliana Răducan și cei doi copii, Ianca și Tudor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Războiul ia amploare! Amenințarea Rusiei pentru întreaga Europă. Următoarea mutare a lui Putin poate crea o criză fără precedent..- bzi.ro

Citeste si: Când va avea loc botezul fiului Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil? Răzvan Simion i-a dat de gol

Răzvan Simion, viață amoroasă tumultoasă

Răzvan Simion  a fost căsătorit mai bine de un deceniu cu Diana, femeie care l-a făcut tată de două ori. Ulterior, prezentatorul TV a intrat într-o relație cu Lidia Buble, decizând să pună capăt mariajului cu soția sa.

Răzvan Simion și Lidia Buble au format un cuplu vreme de 5 ani, însă au ajuns la despărțire la începutul anului 2020. La câteva luni distanță, prezentatorul TV a anunțat că iubește din nou și că este mai fericit și liniștit ca niciodată alături de noa sa iubită, Daliana Răducan.

Citeste si: Răzvan Simion, în lacrimi la TV! Au încercat să ascundă ce se întâmpla, de fapt, dar toți și-au dat seama. Ce a anunțat apoi: „Vreau să mă opresc o perioadă”

În cadrul unui podcast, Răzvan Simion a vorbit despre relația sa cu Daliana Răducan. A mărturisit că urmează o perioadă în care va evolua în plan personal și știe cu tărie că este pe drumul cel bun alături de iubita sa.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe  a ltul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”,  a povestit Răzvan Simion. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close