Entertainment

Cum a petrecut Daniela Gyorfi de Paște. Artista, declarații exclusive la Mireasa-Capriciile Iubirii: ”Nu voiam să fie așa” / VIDEO  • Daniela Gyorfi nu a mai cântat la Londra
  • Iată unde a petrecut artista de Paște!

Daniela Gyorfi împreună cu fiica ei, Maria, au fost prezente în platoul de la Mireasa- Capriciile Iubirii și au mărturisit cum au petrecut Sărbătorile Pascale. Vedeta trebuia să meargă la Londra, acolo unde trebuia să susțină un concert, însă planurile i-au fost date peste cap, așa că a fost nevoită să rămână în țară alături de familia ei.

Cum a petrecut Daniela Gyorfi de Paște

Daniela Gyorfi a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că de Paște trebuia să cânte la Londra, însă din păcate a fost nevoită să-și anuleze zborul. Vedeta a declarat că a petrecut în compania prietenilor apropiați, dar și cu familia ei.

”Nu voiam să fie așa, dar așa s-a întâmplat. Trebuia să cântăm în Londra și, din păcate, cei la care trebuia să cântăm s-au îmbolnăvit sau ceva de genul ăsta, ceva mai grav decât o simplă boală și atunci s-a amânat și am rămas oarecum descoperiți, dar am fost la prietenii noștri de familie la și a fost foarte drăguț, la grătar.

Că te auzeam cu familia, Paștele și Crăciunul, de fapt, despre asta este vorba, acum nu sunt eu un om mare înțeleapt, dar pot să spun că odată cu vârsta sau nu știu când ești mai matur atunci îți dai seama ce importanță are familia”, a declarat Daniela Gyorfi în exclsuivitate la Antena Stars.

Daniela Gyorfi, momente grele la nouă ani de la moartea mamei

Mama Danielei Gyorfi s-a stins din viață în urmă cu nouă ani, iar de atunci artista a mărturisit că îi duce lipsa în fiecare zi. Cântăreața susține că nu a visat-o deloc pe mama ei, motiv pentru care nu crede în viața de dincolo.

”Pentru că n-am visat-o niciodată trebuie să spun cu părere de rău că nu cred în viața de apoi și cei care nu mai sunt, nu mai sunt. Din păcate uite pe 26 aprilie era ziua ei, era Taur, și îți dai seama că sunt tristă, nu mi-a trecut și niciodată nu o să-mi treacă acest dor și lipsa ei”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Citește și: Care este secretul Danielei Gyorfi pentru a se menține în formă. Vedeta este la dietă de 35 de ani: ”Îmi place să arăt bine”
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close