Entertainment

Cu ce problemă a rămas Oana Roman, după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. Ce a mărturisit vedeta: „Vezi că mai am o…”  • Oana Roman a dezvăluit cu ce problemă a rămas, după ce s-a infectat cu virusul COVID-19
  • Ce simptome a avut vedeta

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, a mărturisit cu ce problemă a rămas, după ce s-a infectat cu virusul COVID-19. Aceasta susține că a făcut testul la sfârșitul pandemiei, atunci când era la cumpărături pentru refugiații din Ucraina.

Cu ce problemă a rămas Oana Roman, după ce s-a infectat cu virusul COVID-19

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Oana Roman a ținut să precizeze că s-a simțit foarte rău într-o zi, iar simptomele i-au dispărut după ce a început să ia pastilele pentru a se trata. Vedeta a ținut să precizeze că o prietenă a ajutat-o cu tratamentul și starea de rău i-a trecut în aceeași zi.

„Am sunat-o pe prietena mea care are tratamentul cu tot ce trebuie. Eu am luat de toate, am luat inclusiv antivirale, antibiotic. Nu mi-a fost rău deloc, le-am luat să nu mi se instaleze virusul în corp prea mult. Din momentul în care am început să iau tratamentul simtomele mi-au dispărut până seara. Am stat 6-7 zile, foarte bine am fost, n-am avut niciun simptom. (…) Am avut simptome post-covid, pe care multă lume le are. (…) Și acum vezi că mai am o fonfăială, tot mi-a rămas”, a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Oana Roman a mărturisit că s-a simțit mai rău după ce s-a vindecat și s-ar fi confruntat cu simptome post-covid. Vedeta susține că de atunci a rămas cu o anumită „fonfăială” de care nu poate scăpa, chiar dacă testele îi demonstrează că nu mai este infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Ce a mărturisit vedeta

Îndrăgita vedetă a ținut să precizeze că și fetița ei s-a infectat cu virusul COVID-19, dar a avut simptome ușoare, confruntându-se cu febră. Chiar dacă locuiesc în aceeași casă, partenerul de viață al Oanei Roman, Marius Elisei, nu a contactat virusul.

Oana Roman susține că a ales să ia tratament cu antibiotice și antivirale chiar dacă nu se confrunta cu simptome. Vedeta a vrut să se trateze pentru a fi sigură că virusul nu se va instala în corp.

Vedeta este bine acum, dar cu toate astea a rămas cu acea mică problemă. Oana Roman s-ar fi simțit mai rău după ce a scăpat de virus decât atunci când s-a testat, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Oana Roman este foarte activă pe paginile de socializare și împărășește multe momente cu urmăritorii ei. Vedeta și-a anunțat toți fanii atunci când a aflat că se infectase cu virusul COVID-19, dar când s-a confruntat cu simptomele post-COVID.

Citește și: Oana Roman își face prima intervenție estetică în zona feței: ”Încerc să mă conving că poate ar fi momentul”
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close