Entertainment

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit! Toate detaliile poveștii!


CANCAN.RO a fost site-ul care a publicat, în premieră, informația lui 2022! La început de februarie, Cristian Boureanu și „Monica Bellucci de România” și-au asumat relația în mod public, relație ce a debutat la finalul anului trecut, în secret. Acum, tot noi suntem cei care aruncă bomba exclusivă: fostul deputat și tânărul manechin au făcut „amiabila” și s-au strâns în brațe, luându-și la revedere unul de la celălalt!

Pe lângă declarațiile exclusive pe care le-am obținut de la fiecare, ținem să vă reamintim fondul pe care s-a petrecut această idilă. Fostul demnitar și tânărul manechin s-au cunoscut la începutul lunii decembrie, în Herăstrău, la o petrecere organizată cu ocazia Zilei Naționale.

S-au văzut, s-au plăcut, „s-au luat”, dar cu ce preț?!

Cristian Boureanu și Cristina Belciu și-au spus adio după patru luni și jumătate de idilă plină de patos

O relație ajunsă la final după patru luni și jumătate

Cristian Boureanu și iubita lui au fost două prezențe discrete, fără afișări ostentative, chiar dacă sentimentele au părut a fi extrem de intense, de ambele părți. El, trecut prin mai multe relații cu femei curtate, ea o tânără cu potențial, așa cum a „vânat” tot timpul Cristian Boureanu.

S-au ținut departe de ochii curioșilor însă aspectul ce ne-a atras atenția a fost fix faptul că nu s-au mai postat nimic împreună, semn că idila s-a răcit.

Până acum ceva timp, Cristina îl punea pe iubitul ei pe Instagram, „asumată”, cu o figură iubitoare. În pofida diferenței de vârstă dintre ea și ex-deputat, manechinul din Moinești nu a dat înapoi și a plusat, apropiindu-se chiar de fiica lui Cristian Boureanu, Ioana.

Influencerița a fost prezentă și la ziua Ioanei, semn că relația lor se închegase, aspect punctat și apreciat chiar de Cristian Boureanu.

(CITEȘTE ȘI: CE ȚEAPĂ ȘI-A LUAT CRISTIAN BOUREANU! MOTIVUL? N-A CITIT CE SCRIA LA INTRARE! ”VĂ RUGĂM SĂ…”)

Manechinul și fostul deputat au doar cuvinte de laudă unul despre celălalt

“Am încheiat relația așa cum am început-o!”

CANCAN.RO i-a contactat pe protagoniștii relației. Astfel, am obținut declarațiile celor ce nu mai formează un cuplu, dar încă se iubesc. Au ales să nu expună lucruri negative unul despre celălalt, iar spusele lor denotă considerație mutuală.

“Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. 

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră.

Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, ne-a declarat Cristina Belciu.

Cristina Belciu, declarații exclusive despre relația avută cu Cristian Boureanu

„O veritabilă lady, cu un suflet de copil”

Nici fostul deputat nu s-a lăsat mai prejos, exprimându-și admirația pentru fosta parteneră, dar și părerea de rău că lucrurile nu au decurs tocmai dezirabil.

„Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, ne-a declarat Cristian Boureanu.

(NU RATA: AVEM PRIMELE IMAGINI CU CRISTIAN BOUREANU ȘI „MONICA BELLUCCI DE ROMÂNIA”! CANCAN.RO, CONFIRMAT! AFACERISTUL A IESIT CU NOUA LUI IUBITĂ LA O CINĂ ROMANTICĂ, ÎN FLOREASCA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: ArhivăSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close