Entertainment

Crimă teribilă de Paște. Un bărbat și-a ucis fratele, în Satu Mare / FOTO  • Un bărbat a fost ucis de propriul frate
  • Vinovatul a recunoscut crima

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit mort în propria locuință, după ce a fost ucis cu sânge rece de fratele lui. Crima a fost comisă chiar în prima zi de Paște, atunci când toți oamenii trebuie să fie uniți.

Un bărbat și-a ucis fratele

Primele informații arată că bărbatul a fost ucis în locuința lui din satutul Lechința, comuna Călinești-Oaș din județul Satu Mare. Crima a fost dezvăluită chiar de fratele vinovat, după ce le-a mărturisit unor vecini totul. Acesta le-a spus oamenilor că și-a omorât fratele din cauza unui conflict, potrivit presasm.ro

Bărbatul a mers de la prima oră a dimineții și a măturisit crima în fața vecinilor îngroziți de toate cele auzite. În momentul în care au mers să-l vadă dacă victima mai trăiește, aceștia au conștientizat cât de gravă este situația.

Vecinii au vrut să-l salveze pe bărbat, dar loviturile au fost mortale și era deja mult prea târziu pentru a se face ceva.

Vinovatul a recunoscut crima

Polițiștii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața loculu pentru a se afla cu exactitate care a fost motivul crimei. Potrivit primelor detalii, cei doi frați au consumat alcool înainte de conflictul mortal.

Bărbatul vinovat a recunoscut crima în fața anchetatorilor. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului în continuare. Vinovatul a fost reținut de polițiști pentru omor.

Întreaga comunitate din satul Lechința este șocată și îngrozită din cauza acestei crime. Din păcate, bărbatul de 60 de ani nu a avut nicio șansă și s-a stins din viață.

Citește și: Un barbat a plonjat intenționat cu mașina în râu și și-a ucis soția. Ce se întâmplase între cei doi
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close