Entertainment

Cornel Gales pus la zid de fanele Ilenei Ciuculete: ”Doamne, justitiare evlavioase, mi-au spus sa imi scot poza de pe crucea de la cimitir ca nu merita sa stea langa cea a Zanicii” Vaduvul se justifica!


Gestul sau a starnit o avalansa de semne de intrebare, carcotasii grabindu-se sa faca fel de fel de speculatii. Cei care credeau ca intre vaduvul Ilenei Ciuculete si blonda Vivi ar fi luat nastere o idila au spus ca cei doi s-ar fi despartit. (Cornel Gales si-a pus poza pe mormantul sotiei) Si mai interesanta e versiunea celorlalti, care si-au imaginat ca Gales ar vrea sa isi protejeze asa-zisa relatie si le-ar fi sters la solicitarea “iubitei”.


Contactat de WOWbiz.ro, Cornel Gales a recunoscut ca el a fost cel care a eliminat fotografiile buclucase de pe pagina sa, barbatul avand o explicatie pentru gestul facut.

“Nu mi-a cerut dansa sa sterg pozele, ci a fost decizia mea. Le-am scos pentru ca m-am trezit asaltat de comentarii rautacioase, groaznice si cum nu mi-as fi imaginat ca o minte umana poate sa gandeasca. Erau zeci de mesaje la fotografiile acelea, in care apaream noi doi intr-un info- trip, deci, pe teren, la serviciu, postari in care eram facuti cu ou si cu otet. O gramada de doamne exaltate m-au pus la zid, zicandu-mi ca imi bat joc de memoria sotiei mele si de amintirea ei, pozandu-ma alaturi de o alta femeie la 5 luni de cand sunt vaduv. Am explicat clar ca dansa este sefa mea si ca avem o relatie strict profesionala, punct, insa nu s-a inteles. Alte doamne, justitiare evlavioase, mi-au spus sa imi scot poza de pe crucea de la cimitir ca nu merita sa stea langa cea a Zanicii.
M-au invitat sa scot poza mea de pe crucea mea, ca nu as fi demn ca aceasta sa se afle langa cea a Zanicii. Ca sa se incheie balamucul am anulat postarile respective, adica am sters fotografiile si implicit si commenturile la postarile acelea care au deranjat atat de mult”
, a declarat Cornel Gales in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close