Entertainment

Constantin Enceanu, acuzat că ar fi „uitat” de Petrică Mîțu Stoian


La asta chiar nu s-ar fi așteptat! Constantin Enceanu e criticat de fanii săi pentru că… apare la TV. Cârcotașii îl acuză că ar fi trecut prea repede peste moartea prietenului său Petrică Mîțu Stoian. CANCAN NEWS vă prezintă reacția promptă a artistului!

„N-ai pic de respect pentru prietenul tău!” – acesta este doar unul dintre mesajele pe care Constantin Enceanu le-a primit după ce a participat la câteva emisiuni TV. Unii dintre admiratori nu pot accepta că viața merge înainte, iar Constantin Enceanu, deși cu sufletul îndurerat de pierderea lui Petrică Mîțu Stoian, trebuie să-și onoreze invitațiile.

Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian erau nedespărțiți (Foto: Instagram)

(NU RATA: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU PETRICĂ MÎŢU STOIAN ÎN ULTIMELE CLIPE DIN VIAŢĂ?)

Deranjat de comentariile pe care le primește, artistul a răbufnit.

„Cine ești dumneata, să mă judeci pe mine? Meseria mea este ARTIST! Din asta trăiesc, din asta fac banii! Ție, dacă-ți moare cineva apropiat, nu te mai duci la muncă? Înainte de a judeca pe cineva, judecă-te pe tine și vezi dacă ești în măsură să faci astfel de acuzații!”, a fost replica lui Constantin Enceanu.

Ce mai puteți vedea la CANCAN NEWS

Noi detalii picante ies la iveală despre juratul de la „Bravo, ai stil!” Maurice Munteanu. A apelat la ajutorul celebrei „vrăjitoare” Maria Câmpina însă rezultatul nu ar fi fost nici pe departe așa cum s-ar fi așteptat.

Maria Câmpina nu l-a impresionat prea tare pe Maurice Munteanu (Foto: Facebook)

Pasionat de mistic și spiritualitate, Maurice Munteanu recunoaște că, în trecut, s-a dus la „vrăjitoare”. Nu neapărat că ar fi crezut în practicile lor, ci din pură curiozitate. Maria Câmpina a fost una dintre celebritățile la care apelat însă nu s-ar fi întâmplat nimic din ce i s-a prezis.

(CITEȘTE ȘI: JURATUL DUR DE LA „BRAVO, AI STIL!”, PRINS PE PICIOR GREȘIT. ȘI-A ASORTAT TOCURI ÎNALTE LA JEANȘI)

Iar Andreea Berecleanu a dezvăluit ce o scoate din minți, când se află în postura de mamă.

La pupitrul știrilor sau în postura de invitat, Andreea Berecleanu este mereu o prezență calmă și n-ai crede că există ceva care ar putea să o scoată din sărite.

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, în ziua nunții (Foto: CANCAN.RO)

Însă există! Când vine vorba de copiii ei, prezentatoarea TV recunoaște că sunt anumite subiecte sensibile, care reușesc să o panicheze. Dați click pe butonul PLAY!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.