Sports

Conflict chiar pe teren între Marius Croitoru și Alin Șeroni, după victoria lui FC Botoșani de la Pitești! Reacția finanțatorului Valeriu Iftime


FC Botoșani a învins-o pe FC Argeș, dar finalul meciului a fost marcat de un conflict între antrenorul Marius Croitoru și fundașul Alin Șeroni.

FC Botoșani s-a impus la Pitești în fața lui FC Argeș cu 1-0, grație golului reușit de Edjouma în prima repriză – contrar cursului jocului de până în acel moment. Cu toate acestea, atmosfera nu a fost deloc una destinsă în tabăra moldovenilor, care au avut parte de un conflict neașteptat chiar pe terenul de joc.

Cei de la FC Botoșani s-au strâns la mijlocul terenului după fluierul de final pentru a sărbători succesul, dar Marius Croitoru i-a cerut lui Alin Șeroni să plece la vestiare. Conflictul a fost stins în cele din urmă de portarul Eduard Pap, care l-a liniștit pe coechipierul său și l-a întors din drumul spre cabine.

Conflict între Marius Croitoru și Alin Șeroni

Antrenorul Marius Croitoru a vrut să îl pună la punct pe Alin Șeroni după finalul meciului dintre FC Argeș și Botoșani, câștigat de formația moldoveană cu 1-0. Tehnicianul a mers la centrul terenului pentru a se bucura alături de jucători, însă i-a solicitat fundașului să părăsească zona și să se îndrepte spre vestiare.

Alin Șeroni a arătat o stare nervoasă împotriva lui FC Argeș, fiind surprins de camerele de luat vederi când îl certa pe căpitanul Enriko Papa.

Finanțatorul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu este deloc îngrijorat și spune că nu se pune problema ca Marius Croitoru și apărătorul să nu îngroape securea războiului în cel mai scurt timp.

„Niciodată nu se va întâmpla ceva cu Șeroni, care e copilul lui Croitoru. Marius a propus ca el să rămână și în staff după ce se retrage. El cu Papa sunt în familie acolo. N-am teamă că e ceva care să ne afecteze, în niciun caz.

N-am întrebat ce a fost, nu e treaba mea. Nu mă tem că Șeroni ar putea deveni violent sau capul răutăților. Lucrurile se vor normaliza”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.