Entertainment

Compromisul pe care Ramona Olaru nu o să-l facă niciodată în relația cu Cătălin Cazacu. A spus-o în direct, fără ocolișuri: “Niciodată în viața asta!”In articol:


Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o poveste de iubire de câteva luni și au planuri mari de căsătorie. Cu toate acestea, asistenta TV spune “pas” atunci când vine vorba de unele compromisuri în relație.

Recent, în cadrul matinalului găzduit de Dani Oțil și Răzvan Simion, blondina a dezvăluit că l-a refuzat pe iubitul ei atunci când i-a făcut propunerea de a se muta în alt oraș.

Citeste si: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, din nou împreună! Cum s-au afișat cei doi după o perioadă de singurătate

Ramona Olaru: “Insistă să ne mutăm acolo, la Timișoara”

Ramona Olaru a mărturisit că iubitul ei, Cătălin Cazacu, a venit cu o propunere care nu i-a picat deloc bine. Asistenta TV a dezvăluit că motociclistul insistă să se mute în orașul lui natal, la Timișoara, însă ea nu este de acord să plece din București: “Insistă să ne mutăm acolo, la Timișoara. Păi d-aia m-am mutat eu la București?

Ramona Olaru

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile de pace cu Rusia. Ce simptome au acuzat imediat după- bzi.ro

I-am zis: ‘Niciodată în viața asta!’ I-am zis, nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta? Cum ar fi? Ne ducem doar să mâncăm la mama, atât. Mama lui e aceeași zodie cu mine.”, a povestit Ramona Olaru, în cadrul emisiunii amintite.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, pregătiți să facă pasul cel mare

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au vrut să pună capăt zvonurilor potrivit cărora și-ar fi spus adio.

Citeste si: Anunțul făcut de Cătălin Cazacu, după ce s-a zvonit că el și Ramona Olaru s-au despărțit: “Este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc”

Recent, în cadrul unui interviu pentru click.ro, motociclistul a declarat că el și iubita lui plănuiesc să facă cât mai repede nunta: “Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta.”, a mărturisit Cazacu, pentru sursa citată.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close