Entertainment

„Combo” din tenis și handbal pentru profit »»Biletul Zilei de astăzi conține două selecții din handbal și tenis cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția.


Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

Prima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vine de la disputa din tenis pe care francezul Pierre-Hugues Herbert o va susține cu Filip Horansky, dyelul urmând a se disputa în 16-imile de finală ale turneului Challenger de la Lugano. Vom paria pe victoria francezului, care este mai valoros decât adversarul său.

A doua și ultima selecție de pe Biletul Zilei vine Pentru din Liga Campionilor la handbal masculin, la duelul dintre PSG și Eleverum, care va conta pentru faza optimilor de finală. Jocul se anunță unul facil pentru parizieni, diferența de valoare dintre cele două fiind uriașă, Eleverum clasându-se pe un modest loc 6 în Grupa A. Ne așteptăm ca cei de la PSG să fie extrem de motivați și să rezolve soarta calificarii încă din tur, grație unui succes obținut la o diferențăde minim patru goluri.

Biletul Zilei
ora 13:30, Pierre-Hugues Herbert – Filip Horansky, 1 – cota 1.28
ora 19:30, Elverum – PSG, PSG cu handicap de -3,5 goluri- cota 1.57
Cota totală: 2.00Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close