Entertainment

Codin l-a jucat pe ”Piciu” și în aeroport! Ce a făcut băiatu de oraș pe Otopeni


Banii n-au fost vreodată o problemă pentru Codin Maticiuc, drept dovadă doar în ultimii ani a investit trei milioane de euro în pasiunea lui, susțin unii apropiați. Cu toate acestea, actorul pare că-și dorește să epateze doar cu producțiile cinematografice, nu și cu obiectele vestimentare pe care le poartă. Paparazzi CANCAN.RO l-au surprins pe Codin Maticiuc îmbrăcat cam ca … „Piciu”, personajul pe care l-a interpretat în „Miami Bici”. Lălâi, simpluț și cu ditai bagajul după el! 

Codin Maticiuc e pe val de când și-a încercat norocul în lumea cinematografiei și-i merge mai bine decât ar fi sperat. Producțiile sale „papă” mulți bani, dar și încasările sunt pe măsură! Îi merge bine și pare că leagă proiect după proiect. Paparazzi CANCAN.RO l-au surprins, în aeroport, înainte de a se îmbarca în aeronava Tarom spre Oradea. Ținuta, demnă de personajul pe care l-a interpretat! Nu și-a ieșit Maticiuc din rol?

CITEȘTE ȘI CARE A FOST „DECLICUL” TRANSFORMĂRII LUI CODIN MATICIUC. CÂT DE MULT S-A SCHIMBAT, DE FAPT, „CRAIUL DE DOROBANȚI”?

Ieri după-amiază, în aeroport, Codin Maticiuc e întâlnit de paparazzi CANCAN.RO! Actorul e grăbit și ceva îl irită. Își cară de unul singur bagajul și pare că e în super mare întârziere. Cu hainele aparent „aruncate” pe el și cu valiza care-i „rupea” mâna, actorul îi „întâmpină” pe cei prezenți cu o grimasă deloc prietenoasă. Exact cam ca „Piciu”, personajul pe care-l joacă în „Miami Bici”! Păi ce-ai făcut, nea Codine? S-a terminat inspirația și n-ai găsit altceva s-arunci pe tine?! Nu că n-ar arăta bine și așa, dar parcă e puțin diferit față de momentele cu șampanii și urcat pe masă la LOFT.

Codin Maticiuc, în aeroport, se verifică lista zborurilor/ Sursă foto: CANCAN.RO

Ajuns în Oradea, Codin Maticiuc s-a întâlnit cu Sandu Lungu, unul dintre cei mai temuți luptători MMA de la noi din țară, alături de care a făcut turul orașului, postând și câteva story-uri pe Instagram.

Codin Maticiuc, în aeroport/ Sursă foto: CANCAN.RO

Cați bani a investit actorul în visul lui

De câțiva ani, Codin Maticiuc își redirecționează mare parte din bani către producția filmelor, iar rezultatul e pe măsură: „Un film românesc, gen Investitorii, îl poți face cu 100.000 de euro, iar la 1,5 milioane de euro ajunge un film precum Miami Bici. Și în noul film, Miami Bici 2, voi investi cam tot peste 1, 5 milioane de euro. Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă”, a spus pentru Playtech-Impact Codin Maticiuc.

În afară de „Miami Bici”, Codin Maticiuc a produs filmul „Déjà Vu” și documentarul „YouTube Bazaar” și a coprodus filme ca „Bucuresti NonStop”, „Ana, mon amour” și „Aniversarea”, în care a și jucat. Ca actor, a apărut, printre altele, în: „Minte-mã frumos în Centrul Vechi”, „Două lozuri”, „#Selfie69”, „Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor”, „Ghinionistul”, „Să nu ucizi”, serialul „Vlad”, „Faci sau Taci” și „Inve$titorii”.

VEZI ȘI DEZVĂLUIRI DIN VIAȚA CONTROVERSATĂ A LUI CODIN MATICIUC! A FOST ARESTAT DE DOUĂ ORI ÎN ACEEAȘI SEARĂ, DAR ABIA ACUM SPUNE ADEVĂRUL!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.