Entertainment

„Clubul nostru îi urează bun venit!”Mutare spectaculoasă pe piața transferurilor în Liga 1. Formația FC Voluntari, pregătită de Liviu Ciobotariu, a reușit să-l aducă sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon comptițional pe fiul principalului ilfovenilor, Denis Ciobotariu, jucător aflat sub contract cu CFR Cluj.

„Cluburile FC Voluntari şi CFR Cluj au ajuns la un acord în privinţa împrumutului jucătorului Denis Ciobotariu la echipa noastră, până la finalul stagiunii 2021/2022. Jucătorul cu cel mai bun index Instat din Liga I a fost integralist în toate cele 3 partide pe care echipa naţională a României U21 le-a disputat la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia din martie 2021: 0-0 vs. Germania, 2-1 vs. Ungaria, 1-1 vs.Olanda. Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii excelente în tricoul FC Voluntari”, informează gruparea ilfoveană pe pagina oficială de Facebook.

La FC Voluntari,Denis Ciobotariu va purta tricoul cu numărul 13. În vârstă de 23 de ani, noul apărtor al ilfovenilor are în CV două titluri de campion și o Supercupă a României cu CFR Cluj.

FC Voluntari este de departe revelația acestui sezon al Ligii 1, aflându-se după 21 de runde pe locul 3 cu 37 de puncte. La reluarea campionatului, pe 22 ianuarie, ilfovenii vor juca în deplasare cu Chindia Târgoviște.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.