Entertainment

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, pentru a 17-a oară în fața judecătorilor. Astăzi are loc un nou termen în procesul de divorț  • Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău stau astăzi față-n față
  • Are loc un nou termen de divorț

De aproape trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încearcă să divorțeze, însă până acum fără succes. Astăzi se vor întâlni iar la Judecătoria Sectorului 6 din Capitală, acolo unde cei doi vor sta față-n față pentru a putea să încheieze acest mariaj.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou termen în procesul de divorț

De fiecare dată, cei doi au venit optimiști și cu zâmbetul pe buze, dar au plecat supărați și fără a rezolva ceva în acest proces care se întinde de atâta timp. E pentru a 17-a oară când cei doi vin la tribunal, însă nu se știe dacă de această dată chiar vor încheia cu acest proces.

În ultima vreme însă lucrurile s-au mai ameliorat, cei doi au mai lăsat de la ei și au ajuns să se înțeleagă mai bine de dragul copiilor. Din acest punct de vedere șansele ca divorțul să se pronunțe sunt din ce în ce mai mari, însă acum rămâne de văzut dacă într-adevăr chiar așa se va și întâmplat, iar aceștia vor reuși să iasă fericiți din instituție.

Claudia Pătrășcanu i-a oferit lui Gabi Bădălău mai mult timp cu copii, i-a permis să meargă cu ei în vacanță în afara țării, iar cu familia încă soțului ei se înțelege mult mai bine.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, conflict uriaș

Dacă acum sunt mult mai bine, în trecut Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au trecut prin momente grele și tensionate, căci și-au aruncat cuvinte dure și acide unul altuia prin intermediul presei.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a fost implicată în scandal chiar și cu Bianca Drăgușanu, actuala iubiată a afaceristului, însă ulterior cele două au pus capăt discuțiilor, deoarece au ajuns la concluzia că nu au niciun motiv de a se certa.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a refuzat toate ofertele în televiziune. Cum se descurcă singură cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.