Entertainment

Claudia Pătrășcanu a facut anunțul neașteptat! Artista nu își va petrece Paștele alături de copiiClaudia Pătrășcanu se pare că a revenit la sentimente mai bune atunci când vine vorba despre Gabi Bădălău, iar de dragul copiilor cei doi au ajuns la un comun acord. Anul acesta artista nu va petrece Paștele alături de cei mici.

Deși de aproape doi ani Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ”chinuie” să finalizeze divorțul, cei doi soți par să se înțeleagă destul de bine atunci când vine vorba despre cei doi copii pe care îi au împreună. Sărbătorile nu vor fi nici anul acesta în formație completă, însă, așa cum au stabilit, Nicolas și Gabriel vor petrece Paștele alături de tatăl lor. (VEZI ȘI:CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, ÎNTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU? BLONDINA A SPUS ADEVĂRUL: ” EU L-AM ÎNTREBAT PE GABI CE S-A ÎNTÂMPLAT”)

În cadrul unei emisiuni TV Claudia Pătrășcanu a mărturisit că, deși va fi singură de sărbători, nu și-a plănuit nimic, dar se gândește serios la momentele de liniște și relaxare de care va avea parte, până cei mici se vor întoarce acasă:

„Cu Gabi vorbesc, țin legătura în ceea ce privește creșterea copiilor noștri. Vor pleca acum într-o vacanță. Suntem aproape de liniște, așa să fie și să ne lumineze Dumnezeu în continuare. Să fie bine pentru că băieții sunt importanți. Timpul trece și le așază. Anul acesta de Paști băieții sunt la tatăl lor, anul trecut au fost la mine. Iar acum e rândul lui pentru că așa am decis. Copiii trebuie să stea și cu unul și cu celălalt.

Nu mi-am făcut planuri de plecare, cum le așază Dumnezeu. Adevărul e că nu am mai plecat de câțiva ani. Nu știu deocamdată, eu caut liniște. Dacă tot cei mici vor fi plecați, mă voi relaxa, dar am și multe piese de învățat”, a declarat Claudia.

Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital cu fiul cel mic

În urmă cu o săptămână, Claudia Pătrășcanu a trecut prin clipe de groază, după ce a ajuns la spital cu fiul cel mic. Nicolas, în vârstă de 5 ani, a avut enterocolită și a avut nevoie de spitalizare.

Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență la spital cu fiul cel mic, chiar în ziua în care trebuia să se prezinte la ultimul termen al procesului cu Gabi Bădălău. La momentul actual, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au rămas căsătoriți legal. Nici unul dintre ei nu a reușit să ajungă la tribunal. De asemenea, nu a fost comunicată o dată la care va fi reluat procesul. (VEZI ȘI:CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, NEVOITĂ SĂ PĂRĂSEASCĂ SALA DE JUDECATĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP)

Sursa foto: Facebook.roSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close