Entertainment

Clasament Survivor România 2022 LIVE. Care este situaţia concurenţilor, după ce Laura Giurcanu a fost eliminatăSurvivor România ajunge să aibă tot mai puțini concurenți. După ultimul episod, doar 15 persoane au mai rămas în competiție. După cum arată cifrele, este deja clar cine ar putea fi câștigătorul sezonului acesta. 

După eliminarea Laurei Giurcanu, competiția Survivor România a rămas cu mai mulți „războinici” decât „faimoși”, numărul vedetelor rămase în competiție fiind abia pe jumătate. În total, au mai rămas 15 participanți.

Conform Clasamentului Survivor România 2022, Elena Chiriac din echipa „Faimoși” are cele mai multe meciuri, respectiv 92. Cu toate acestea, nu este prima din clasament, având doar 43 de victorii și 49 de înfrângeri. (CITEȘTE ȘI: În 1966, femeia din imagine a născut o fetiță. După 51 de ani, a aflat că fata pe care a crescut-o timp de 5 decenii nu e fiica ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, și cine e „impostoarea”)

Clasamentul Survivor România 2022. Cine va câștiga 100.000 de euro?

Pe primul loc în Clasamentul Survivor România 2022, este Ștefania Ștefan din echipa Războinicilor. După cum arată cifrele, este foarte posibil ca războinicii să înfrângă vedetele sezonul acesta, după cum primele locuri ale clasamentului sunt ocupate de ei.  Ștefania are 73 de meciuri, 55 de victorii, 18 înfrângeri și o rată de eficacitate de 75,3%. 

Pe primele trei locuri ale clasamentului sunt doar „războinici”. Astfel, după Ștefania, urmează Ionuț Popa, cu 72 de meciuri, 45 de victorii, 27 de înfrângeri și eficacitate de 62,5%. Locul trei este al lui Alex Delea, cu 64 de meciuri, 40 de victorii, 24 de înfrângeri și eficacitate de 62,5%. 

Pe locurile următoare ale clasamentului, în ordine descrescătoare, sunt: Oana Ciocan, Alexandru N., CRBL, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Blaze, Elena Chiriac, TJ Miles, Marian D., Relu Păunescu, Doru Răduță, Marica Fica. 

Ultimul loc este ocupat de Maria Fica, din echipa faimoșilor, cu doar 33 de lupte, 10 victorii, 23 de înfrângeri și 30% rata de eficacitate. (CITEȘTE ȘI: Scandalul la „X Factor” continuă, iar CANCAN.RO are detalii-bombă! Delia a picat la mijloc: ”I-a șoptit în cască și a schimbat votul!”)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close