Entertainment

Cine te-a îmbrăcat, Doinițo? Flăcărica sau State Potcovaru?


Doinița Oancea, ce apariție, în ce costumație! Zici că au îmbrăcat-o Flăcărica și State Potcovaru, din serialul „State de România”, care și-ar freca mâinile de bucurie! Mai ales că actrița a fost co-protagonistă în telenovela de un real succes, în urmă cu peste zece ani. Animal-print cu blană pe deasupra, așa s-a prezentat Doinița la o clinică din Capitală, apoi la întâlnirea cu Vincenzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano. Imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă, în exclusivitate, sunt cu adevărat haioase!

Zi plină pentru Doinița Oancea: vizită la clinica Ensar, acolo unde multe vedete ale showbizului autohton și-au rezolvat problemele de sănătate, apoi întâlnire urgentă cu Vincenzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano. Așa că, în mare grabă, și-a tras pe ea hainele care i-au ieșit în cale. Ghinion! Nu a nimerit lozul câștigător. Fistichiu a părut că s-a îmbrăcat actrița, de parcă Flăcărica și State, din serialul amintit, ar fi ”coordonat” acțiunea.

(CITEȘTE ȘI: DOINIȚA OANCEA A TRECUT PESTE TRĂDARE. CE AFIRMAȚII A FĂCUT ACTRIȚA LA ADRESA LOREI ȘI A LUI IONUȚ GHENU)

Doinița Oancea, apariție fistichie pe străzile Capitalei (Foto: CANCAN.RO)

Doinița Oancea, apariție greu de ignorat în ”buricul” târgului

Pantaloni și bluză animal-print, iar peste umeri și-a aruncat o blană cărămizie de toată ”frumusețea”. Tabloul e „de vis”! Puțin încruntată, vedeta și-a croit drum către mașina pe care a întors-o din trei mișcări, apoi a orientat-o către prima țintă.

Doinița Oancea și Vincenzo Aiello părăsesc restaurantul (Foto: CANCAN.RO)

A intrat în clinică, unde a petrecut câteva zeci de minute. De acolo, Doinița Oancea a ”sucit-o” către ”Floreasca”, pentru că Vincenzo Aiello, nepotul lui Joshua Castellano, o aștepta. Într-o clipită, actrița și al ei ”animal-print” au trecut pragul restaurantului „It Bistro”.

(NU RATA: DOINIȚA OANCEA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE ACTUALUL IUBIT: „POT SĂ FIU FERICITĂ DACĂ AM UN PACHET COMPLET!”)

S-a instalat la masă, iar ”nepotul” s-a alăturat și el în scurt timp. Cei doi au avut niște probleme de rezolvat, ea i-a explicat, el a ascultat-o răbdător, apoi i-a șoptit părerile. Doinița a și ”ciugulit” ceva, apoi, alături de concurentul din echipa lui Scărlătescu, de la ”Chefi la cuțite”, a părăsit localul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close