Entertainment

Cine sunt milionarii români care au petrecut la hotelul de 3.500 de euro pe noapte din Paris


Tânărul milionar Max Crăciun și soția lui, Maria, fiica mega-bogătașilor din Mexic, au organizat o mega-petrecere pentru fiica lor cea mare. Bunul gust, eleganța și rafinamentul au fost principalele elemente care pot descrie importantul eveniment din viața lor. Apartamentul prezidențial al hotelul „The Peninsula” din Paris a fost cadrul de poveste în care micuța Sasha a fost răsfățată. 3,500 de euro pe noapte a costat închirierea locației în care moștenitoarea lor a fost sărbătorită alături de personajele aduse de la Disneyland. 

Unul dintre cele mai bine „cotate” cupluri din „lumea bună” a Capitalei a organizat încă un eveniment care emană rafinament și bun gust! Max Crăciun, unicul fiu al afaceristului  Nicu Crăciun, și soția lui, Maria, și-au sărbătorit fiica cea mare, într-un cadru de poveste, în Paris, într-unul dintre cele mai renumite hoteluri pariziene.

Apartamentul prezidențial are view către Turnul Eiffel

Aniversarea celor patru ani pe care micuța Sasha i-a împlinit, cu siguranță, va rămâne mult timp în amintirea ei. Poate cel mai frumos vis i-a fost îndeplinit de cele mai importante persoane din viața ei, mama și tatăl, Maria și Max Crăciun.  Apartamentul prezidențial din hotelul „The Peninsula” a fost închiriat special pentru acest eveniment important, pentru doar 3.500 de euro pe noapte.

Însă, în afară de cadrul de poveste conferit de locația de vis, milionarul Max Crăciun a avut grijă ca dorințele micuței Sasha să fie îndeplinite una câte una. Personajele preferate din desenele animate au fost aduse de la Disneyland direct în apartamentul prezidențial. Minnie Mouse fiind atracția principală, însă și celelalte personaje au reușit s-o impresioneze pe fetiță.

Micuța Sasha în brațele lui Minnie Mouse/ Sursă foto: Instagram.com

Personajele-cheie din desene animate au fost aduse de la Disneyland

Tortul a fost și el pe placul micuței! Prăjitura dulce, realizată pe trei etaje, în culorile alb și roșu decorat cu Minnie Mouse în miniatură, au făcut-o pe micuța Sasha și mai fericită. Urechile negre specifice desenului animat, dar și numele ei scris cu litere roșii au dat o notă și mai veselă desertului.

Tortul a avut trei etaje/ Sursă foto: Instagram.com

Hotelul are vedere către Turnul Eiffel

Hotelul „The Peninsula” se află  la doar 400 de metri de Arc de Triomphe, iar restaurantul de pe acoperiș oferă vedere de 360° orașului Paris.  Terasa Kléber este una dintre cele mai mari terase de luat masa în aer liber din Paris.

Hotelul are un view către Turnul Eiffel/ Sursă foto – Booking.com

L’Oiseau Blanc, restaurantul cu bar și terasă de pe acoperișul hotelului, servește preparate din bucătăria franceză contemporană. Având un decor inspirat de opera chineză și occidentală, restaurantul chinezesc al hotelului servește preparate din bucătăria cantoneză.

Hotelul The Peninsula se află la doar 400 de metri de Arc de Triomphe/ Sursă foto: booking.com

Grupul hotelier ”The Peninsula” este fondat în 1928 și activează în zece mari orașe ale lumii: Hong Kong, Shanghai, Beijing, Tokyo, New York, Chicago, Beverly Hills, Paris, Bangkok și Manila. Londra și Istanbul sunt în curs de deschidere. Grupul se mândrește cu faptul că servește deja și a treia generație de clienți fideli hotelurilor de lux pe care le patronează.

CITEȘTE ȘI: MARIA ȘI MAX, PORECLIT ”ȘEFUL MORȚILOR”, ÎNCĂ O PETRECERE RAFINATĂ, LA CEL MAI LUXOS RESTAURANT DIN BUCUREȘTI!

Ce business-uri are tatăl lui Max Crăciun

Max Crăciun este unicul fiu al lui Nicu Crăciun, proprietarul Cimitirului Municipal din Constanţa. Cimitirul din Constanţa este cea mai de succes afacere a lui Nicu Crăciun, cea care i-a construit averea de mai multe milioane de euro. Firma patronată de Nicu Crăciun oferă toate serviciile necesare unei înmormântări. În afară de această afacere, Nicu Crăciun mai are investiţii în imobiliare, în urmă cu peste un an Observator de Constanţa scriind despre un bloc pe care o societate deţinută de Nicu Crăciun în parteneriat cu un alt om de afaceri au început să îl construiască în Constanţa.

Max Crăciun a studiat în Elveţia, absolvind o şcoală de business din Lausanne.

VEZI ȘI: MAX CRACIUN, BAIATUL DE BANI GATA DIN CONSTANTA SUPRANUMIT DE LAUTARI SEFU’ MORTILOR, AGATA DUPA O RETETA FABULOASA: „BUNA, TATA ARE CIMITIR! VREI SA BEI CEVA?”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close