Entertainment

Cine sunt câștigătorii celei de-a opta ediții Te cunosc de undeva. Au învins detașat / VIDEO  • Cine a câștigat ediția a opta Te cunosc de undeva!
  • Nu au avut concurență

Ceilalți concurenți nu au avut nicio șansă în fața câștigătorilor ediției a opta ”Te cunosc de undeva!”. Interpretarea piesei ”Kiss” a celor doi și transformarea în legendarul Prince i-a făcut pe jurați să se ridice în pocioare pentru a-i aplauda. Dima Trofim și Alexia Țalavutis au fost cei care au primit cel mai mare punctaj de data aceasta.

Dima Trofim și Alexia Țalavutis au câștigat ediția a opta Te cunosc de undeva!

Jurații nu și-au putut lua ochii de la Dima și Alexia pe tot parcursul momentului lor, iar la final și-au arătat aprecierea cu cele mai mari note. Din păcate pentru ceilalți concurenți, prestația celor doi a câștigat detașat în ediția a opta, ceea ce a rezultat în șansa acestora de a intra direct în finală, dacă o să-i înfrângă pe Emi și Cuza la duel.

Cu această victorie, Dima și Alexia au marcat-o pe a doua din acest sezon, iar Emi și Cuza se află în aceeași situație. În sezonul 17 a fost introdusă o nouă regulă, conform căreia, cei care câștigă cele mai multe ediții sar peste semifinală și intră direct în finală. Pentru că există două echipe la egalitate, concurenții vor fi nevoiți să se dueleze pentru a putea desemna un singur câștigător.

Astfel, semifinala ”Te cunosc de undeva!”, sezonul 17, va începe cu duelul celor două echipe și va fi urmată de prestațiile celorlalte. Primele trei echipe, în funcție de punctaj, vor ajunge în finală, alături de câștigătorii duelului.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close