Entertainment

Cine este noul comandant al invaziei din Ucraina, după eșecul trupelor ruse! Ce așteptări are Putin de la elIn articol:


Reprezentanții Kremlinului au decis ca generalul Alexander Dvornikov să vină la conducerea armatei rusești în cadrul operațiunilor militare care se desfășoară în Ucraina. Eșecurile numeroase înregistrate au dus la schimbarea comandantului districtului militar sudic.

Un oficial militar occidental a confirmat pentru BBC că Alexander Dvornikov a fost numit noul comandant.

„Acest general are o experiență vastă în războiul din Siria. Probabil vom vedea o îmbunătățire a tacticii rușilor, cu el la conducere”, a spus oficialul occidental pentru BBC.

Această decizie a fost luată în urma încercărilor eșuate de cucerire a Kievului și de ocupare a Donbasului, care au fost, încă de la izbucnirea conflictului, principalele obiective ale Kremlinului.

Citeste si: Bianca Drăguşanu, MAMĂ pentru a doua oară? “Acum”- kfetele.ro

Citeste si: Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză..- bzi.ro

Odată cu această nouă schimbare, se dorește ca toate obectivele Moscovei să fie duse la bun sfârșit până pe data de 9 mai, atunci când Rusia organizează „Ziua Victoriei”.

Această zi are o însemnătate foarte mare pentru Rusia, pentru că marchează sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial și, implicit, căderea Germaniei Naziste.

Citeste si: Masacru la Kramatorsk! Rușii au bombardat gara din oraș, în care se aflau mii de oameni. Una dintre rachete avea inscripția: “Pentru copii”

Militarii ruși au eșuat lamentabil fără voia lor

De la izbuncinrea conflictului militar și până în prezent, din ce în ce mai mulți soldați ruși au mărturisit că au ajuns pe câmpul de luptă vără

voia lor și fără să știe unde ajung. Fără să aibă o pregătire temeinică, au sabotat operațiunile militare fără să își dorească acest lucru, doborând propriile avioane și neascultând ordinile primite de la superiori.

Citeste si: Japonia, lovitură dură pentru Vladimir Putin! Decizia luată de oficialii de la Tokyo

 „Se pare din ce în ce mai mult că Putin a apreciat greșit situația.
Este clar că a judecat greșit rezistența poporului ucrainean”, 
a transmis acesta Jeremy Fleming.

„Am văzut soldați ruși – lipsiți de arme și cu moralul căzut – refuzând să îndeplinească ordinele, sabotându-și propriile echipamente și chiar doborând accidental propriile aeronave”,  a spus el, fără a oferi mai multe informații despre momentul și locul unde au avut astfel de evenimente.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close