Entertainment

Cine este Elena Stolojan, soţia lui Theodor StolojanIn articol:


Cine este Elena Stolojan, soţia lui Theodor Stolojan. Politicianul şi aleasa inimii sale au peste 45 de ani de căsnicie.

Cine este Elena Stolojan, soţia lui Theodor Stolojan

Elena şi Theodor Stolojan sunt căsătoriţi de peste 45 de ani. Cei doi soţi au împreună doi copii. În prezent, Elena Stolojan este pensionară, dar se ocupă de Hotelul Premier pe care familia Stolojan  îl are în Predeal, potrivit dcnews.ro.

Citeste si: Câţi copii are Theodor Stolojan? Vezi cu ce se ocupă membrii familiei fostului premier al României

Theodor Stolojan[Sursa foto: MediaFax Foto]

Soţii Stolojan locuiesc într-o casă spaţioasă din inima Capitalei. Fostul premier al României şi soţia sa sunt adesea văzuţi plimbându-se pe străzile din centrul Bucureştiului.

Citeste si: “Doamne cat de bronzată ești!” Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta a făcut senzație pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Elena Stolojan este femeia alături de care politicianul a reuşit să aibă o carieră de succes, dar şi o familie frumoasă. Cei doi copii ai cuplului Stolojan, Vlad şi Ada, se ocupă cu afaceri.

Fiica Elenei şi a lui Theodor Stolojan, Ada Palea, a revenit din America cu toată familia ei pentru a fi alături de părinţii săi, iar Vlad Stolojan, fiul cuplului Stolojan, este căsătorit cu o femeie din Marea Britanie.

Elena şi Theodor Stolojan au trei nepoţi, Matei, Tudor și Ilinca.

Citeste si: Biografie Theodor Stolojan. Studiile, cariera şi activitatea profesională a fostului premier al României

Theodor Stolojan[Sursa foto: MediaFax Foto]

Theodor Stolojan, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 18 mai, Theodor Stolojan, fostul premier al României a fost invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Ce avere are Theodor Stolojan. Vezi care sunt veniturile familiei Stolojan

”Ce venituri obțineți din pensii?”, l-a întrebat Denise Rifai pe Theodor Stolojan.

”În România, am o singură pensie, pe bază de contributivitate, care acum este de 4.900 de lei. În decursul vieții, am avut întotdeauna salariul mai mare decât cel mediu pe economie, uneori mult mai mare. Pensia pe care o am eu acum e mai puțin de o treime din pensia medie a judecătorilor și procurorilor, care e în jur de 18.000-19.000 de lei. Am o pensie de la Banca Mondială, care e un fond propriu de investiții, format din contribuțiile pe care le-am avut în cei 6 ani cât am lucrat acolo. Și am o pensie de la Parlamentul European, care e procentuală. Niciunul dintre aceste sisteme nu are aberația din România ca pensia să fie cumva mai mare decât salariul pe care l-ai avut”, a spus Theodor Stolojan despre cele trei pensii pe care le are în momentul de față.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.