Entertainment

Cine e bruneta îmblănită care ”pufăie” cu Cheloo? L-am filmat pe juratul de la iUmor în plină acțiune


În Pipera, la terasă, și-a găsit Cheloo să pufăie o țigară, dar să o și pună de o masă bogată, alături de o bună prietenă! Acolo și-au dat întâlnire juratul de la iUmor și misterioasa brunetă ”îmblănită”, iar, după câțiva pași, au ajuns la destinație și s-au ”aruncat” în scaune. Au mâncat, au fumat, și-au povestit tot, apoi s-au retras, separat. CANCAN.RO are filmările și vi le prezintă, în exclusivitate.

Celebrul Cheloo avea s-o preia din mers pe amica lui, căreia îi dăduse întâlnire în zona unui centru comercial din Pipera. Și unde terasa i-a făcut, clar, cu ochiul. Câțiva pași au bifat cei doi și s-au rezemat în spătarele scaunelor primitoare. Au comandat, masă îmbelșugată, și s-au ospătat. Au băut și cafea, au ars și câteva țigări.

CITEȘTE ȘI: CHELOO A UITAT CĂ ARE IUBITĂ! A CERUT-O DE SOŢIE PE EMA MIRUNA KARTER, UN MODEL DE ONLY FANS, ÎN FAŢA TUTUROR. REACŢIE FABULOASĂ LA IUMOR

Cheloo și bruneta misterioasă au mâncat, au băut o cafea și au fumat (Foto: CANCAN.RO)

Ceva de discutat au avut, în primul rând, iar ”acțiunea” s-a petrecut conform planului și în liniște. Și-au spus tot, au mai băgat o țigăruță, apoi s-au ridicat de la masă. Puțin drum împreună au călcat, dar finalul avea să-i prindă despărțiți. Femeia cu ”blana” pe ea s-a dus în treaba ei, celebrul jurat de la iUmor, în a lui.

Cheloo: ”Nu sunt fan al interacțiunilor cu oamenii!”

Întors nu de mult timp din cel mai dur raliu al lumii, Dakar, din postura de copilot, Cheloo avea să-și recunoască latura mai puțin sociabilă. Zilele petrecute în deșert, printre dunele de nisip, l-au făcut pe juratul de la “iUmor” să dezvăluie că nu este un fan al interacțiunilor cu oamenii, detestând uneori să facă poze cu admiratorii săi.

NU RATA: CU CINE SE IUBEȘTE, DE FAPT, CHELOO? DANIELA MORARU, FRUMOASA BRUNETĂ PE CARE JURATUL IUMOR O ȚINE ASCUNSĂ

“Recunosc comportamentul. E foarte clar că, la un moment dat, îți iese pe nas și nu mai ai răbdare. Când stabilești că nu mai ai răbdare, chiar nu mai ai răbdare deloc cu oamenii. Oricum, când sunt bolnav, când sunt obosit, când sunt agitat, detest pozele, detest să îmi fac poze. O fac doar din obligație, forțat, amenințat!”, a spus Cheloo pentru As.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close