Entertainment

Cine a câștigat prima ediție a sezonului 17 de la Te cunosc de undeva. Concurenții au primit punctajul maxim de la jurați / VIDEO  • Câștigătorii primei ediții au primit punctaj maxim din partea juraților
  • Au fost transformați într-un personaj complex

Sezonul 17 de la Te cunosc de undeva a început astăzi și prima ediție a ajuns deja la final. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, jurații au avut de acordat puncte de la 5 la 12, iar ulterior fiecare echipă de la canapea a putut oferi 5 puncte colegilor lor pe care i-au considerat cei mai buni în această seară.

Cine a câștigat prima ediție de la Te cunosc de undeva, sezonul 17

Ei bine, după o transformare spectaculoasă în Michael Jackson, Alexia Țalavutis și Dima Trofim au fost desemnați câștigătorii primei gale de la Te cunosc de undeva. Cei doi au primit cele 5 puncte din partea Paulei Chirilă și a Mariei Buză.

Momentul lui Dima Trofim și al Alexiei Țalavutis în Michael Jackson a fost unul demn de finală, după cum au declarat cei patru jurați, iar aceștia s-au ridicat în picioare după transformarea acestora.

De asemenea, colegii de la canapea i-au aplaudat îndelung după ce s-au transformat în Regele Pop și l-au readus pe scenă interpretând piesa ”Thriller”.

Dima Trofim și Alexia Țalavutis, pregătiți de noile transformări

După transformarea în Michael Jackson, acum concurenții de la Te cunosc de undeva sunt pregătiți pentru următoarele persoanaje, dar rămâne de văzut dacă vor fi la fel de ofertante ca și cel cu ajutorul căruia astăzi au câștigat.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim sunt pregătiți pentru provocările ruletei, căci știu că aceasta nu dă niciodată persoaneje în funcție de preferințele pe care concurenții le au, ci are grijă să-i ducă în dificultate și să le testeze abilitățile.

Citește și: Pepe, bătăi de cap pentru Romică Țociu și Carmen Chindriș la Te cunosc de undeva. ”Suntem cea mai bună versiune a ta” / VIDEO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close