Entertainment

Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith l-a lovit la Gala Premiilor Oscar: ”Încă procesez ceea ce s-a întâmplat”  • Chris Rock, despre incidentul de la Gala Premiilor Oscar
  • Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

Comediantul a avut un spectacol la The Wilbur, în Boston, iar mulțimea a scandat numele lui Chris Rock înainte de prima sa apariție în Gala Premiilor Oscar. Chris Rock a mărturisit că încă procesează ceea ce s-a întâmplat și că va vorbi despre acest incident la un moment dat într-o manieră serioasă.

Chris Rock, despre incidentul de la Gala Premiilor Oscar

Publicul a fost cel care striga numele lui Will Smith în timpul show-ului, însă Chris Rock nu a băgat în seamă strigătele și nu a menționat niciodată numele actorului în spectacolul său.

„Cu excepția câtorva lucruri ciudate, viața este destul de bună acum”, a spus Rock mai târziu, în numărul său de stand-up.

După altercația de la Premiile Oscar, vânzările de bilete pentru turneul lui Chris Rock au înregistrat o creștere numeroasă. Will Smith i-a cerut scuze în mod public lui Chris Rock printr-un mesaj postat pe pagina sa personală de Instagram.

Reacția organizatorilor Premiilor Oscar după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

După scena scandaloasă între Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar a apărut și reacția organizatorilor. Organizatorii marelui eveniment au oferit o reacție din care reiese că alegerea lui Will Smith de a-l lovi pe Chris Rock nu este una favorabilă

“Academia nu scuză nicio formă de violență. În noaptea asta ne bucurăm să-i sărbătorim pe câștigătorii celei de-a 94-a ediții a Premiilor Oscar, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din toată lumea”, se arată în postarea Academiei Americane de Film.

Citește și: Ce urmări a avut scena dintre Will Smith și Chris Rock. A fost sau nu regizat momentul de la Oscar 2022?
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.