Sports

”Ceva șocant pentru mine”. Ce sfat i-a dat Gică Hagi  • Liga 1: ChindiaGaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC ArgeșFC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

La finalul meciului cu FCSB, pierdut 0-1, mijlocașul de doar 15 ani de la Farul Constanța a recunoscut că a fost ”șocat” că a fost convocat la echipa națională.

Enes Sali a dezvăluit cum a primit convocarea la națională, la 15 ani

De asemenea, Enes Sali a dezvăluit și ce l-a sfătuit Gheorghe Hagi să facă în momentul în care va ajunge la lotul național.

Am primit un mesaj. Nu știam cum să mai reacționez, era ceva șocant pentru mine, nu știam cum să reacționez. După 10 minute am realizat și am fost foarte bucuros. Va fi un sentiment plăcut, e un vis pentru mine.

Domnul Hagi mi-a spus să dau cât mai mult din mine, să am încredere și să merg acolo cu capul sus. Nu știu cum mă voi simți în vestiar, dar sper să mă acomodez repede și să mă înțeleg bine cu băieții. E alegerea 100%, joc pentru România”, a declarat Enes Sali.

Enes Sali, despre meciul cu FCSB

În ceea ce privește partida cu FCSB, Enes Sali a recunoscut că Farul a făcut un joc sub așteptări din punct de vedere ofensiv.

Plecăm dezamăgiți, dar trebuie să trecem peste meciul ăsta și să ne gândim la meciul cu Craiova. A fost un meci mai slab dn partea atacanților.

Domnul Hagi mi-a spus să intru, să încerc să fac diferența, să-i iau om la om și să pătrund în careu. Din păcate, nu mi-a mers.

A fost o lună foarte încărcată, dar nu cred că mă afectează asta. Sunt bine, vreau să dau cât mai mult în continuare”, a transmis Enes Sali.

VIDEO cu rezumatul meciului Farul – FCSB 0-1:

Etichete: gheorghe hagi , enes sali , convocare enes saliSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.