Sports

Cephas Malele, distrus după debutul la CFR ClujCephas Malele a debutat cu stângul la CFR Cluj, iar atacantul crede că echipa sa nu a avut șansă în duelul cu FC Botoșani, scor 0-1.

Vârful a subliniat că gruparea din Gruia a jucat bine, dar n-a avut noroc în duelul de duminică.

Pentru CFR Cluj urmează meciul crucial cu Maribor, din play-off-ul Conference League.

Cephas Malele, la pământ după eșecul cu FC Botoșani: „N-a vrut să intre în poartă!”

„Am jucat bine, am avut destule ocazii, dar mingea n-a vrut să intre în poartă pur și simplu. N-am avut noroc! Deja ne gândim la meciul următor. Eu vreau să ajut echipa. Cred că asta am făcut și azi, chiar dacă n-am înscris. Nu a pus nimeni presiune pe mine”, a afirmat fostul jucător al lui FC Argeș.

„N-am reușit să-mi ajut echipa, să obținem măcar un egal. Am avut multe ocazii, am dominat, am avut posesia, dar fotbalul este nedrept. Sunt meciuri și meciuri. Cu Chindia, ne-a ieșit aproape totul. Au venit în vară mulți jucători și nu e încă omogenitate, dar jocul nostru a arătat bine și atât s-a putut. Mereu am avut meciuri grele cu Botoșani și echipele domnului Teja. Acesta este fotbalul. Trebuie să mergem înainte. Am încredere în puterea grupului de a se ridica în momentele grele. Merităm să fim în grupele Conference League”, a spus jucătorul campioanei României.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.