Entertainment

Celine Dion împlinește 54 de ani. Artista se confruntă cu probleme grave de sănătateIn articol:


Celine Dion împlinește astăzi 54 de ani. Artista, supranumită „regina muzicii pop”, s-a născut pe 30 martie 1968, în Quebec, Canada.

Deși fanii săi se așteaptă să-și reia turneul, problemele de sănătate ale artistei s-au agravat.

Celine Dion a transmis un mesaj emoționant de susținere pentru Ucraina

Chiar dacă artista are probleme de sănătate, a ținut să transmită personal, pe rețelele de socializare, un mesaj prin care să-și arate susținerea pentru Ucraina.

Celine Dion împlinește 54 de ani. Artista se confruntă cu probleme grave de sănătate[Sursa foto: Instagram]

 „Este atât de oribil ce se întâmplă în Ucraina și în întreaga lume cu situația refugiaților.
Au nevoie disperată de ajutorul nostru acum. Alăturați-vă nouă și @glblctzn în timp ce suntem #StandUpforUkraine pentru a-i ajuta pe acești oameni care au fost nevoiți să-și părăsească casele și să lase totul în urmă pentru a merge într-un loc sigur. Nimeni nu ar trebui să treacă prin acest tip de tragedie. – Celine xx…”
, a spus artista.

În video-ul publicat de Celine îi arată pe mai mulți oameni, în special femei cu copii, care plâng, dar sunt și înregistrări video cu oameni care își arată susținerea pentru ucraineni.

Citeste si: Top 10 cele mai bine plătite cântărețe din lume. Cine sunt artistele plătite cu sume obscene pentru un concert

Citeste si: Lavinia Pârva, decizie radicală, după ce am prins-o pe Irina Fodor acasă la Ştefan Bănică Jr- bzi.ro

Gestul de susținere pentru ucraineni vine la scurt timp după ce interpreta melodiei „Because You Loved Me” a mai transmis un alt mesaj legat de situația din Ucraina.

„Oameni dragi și curajoși din Ucraina, suntem șocați și întristați, dar cu adevărat inspirați de curajul vostru…Inimile noastre sunt cu voi. Vă trimistem dragoste și rugăciuni pentru pace. Celine xx…”, a precizat Celine Dion.

Celine Dion se confruntă cu probleme grave de sănătate

Celine Dion  încă se confruntă cu probleme de sănătate, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Artista a urmat un regim special, însă acesta nu a ajutat-o foarte mult. Ea a fost nevoită să renunțe la spectacole, deoarece îi consumau foarte multă energie. Artista mai avea 16 concerte de ținut din turneul său, dar a fost nevoită să le amâne unul câte unul, timp de un an.

 „Speram cu adevărat că voi fi bine, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Spectacolele mele necesită multă organizare și pregătire, așa că a trebuit să luăm decizii care vor afecta planurile pe două luni. Abia aștept să îmi revin complet, să depășim cu toții această pandemie, și abia aștept să mă întorc pe scenă ”, transmitea Celine în urmă cu câteva săptămâni.

Despre boala cu care se confruntă artista au vorbit și prietenii și familia sa:

„Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe, de aceea nu mai poate performa. Echipa ei medicală o monitorizează atent. Nu se poate deplasa, are dureri foarte mari care îi paralizează picioarele. E foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. Simptomele sunt îngrozitoare, mai rele decât se aștepta toată lumea. Ea locuiește acum într-o casă nouă, construită special pentru ea. Celine și-a dorit să fie cât mai aproape de școlile copiilor”, a spus Claudette Dione, parte din familia artistei Celine.

Celine Dion împlinește 54 de ani. Artista se confruntă cu probleme grave de sănătate

[Sursa foto: Instagram]

Celine Dion a anunțat că își va face debutul în actorie

Chiar dacă se confruntă cu probleme de sănătate grave, artista a găsit puterea necesară pentru un nou capitol în viața sa și a anunțat că își va face debutul în actorie.

Citeste si: Celine Dion, bolnavă! Artista şi-a anulat mai multe concerte

Celine Dion  va juca alături de starul din Outlander, Sam Heughan, dar și de actrița Priyanka Chopra, în filmul ” Text For You”. Nu se știe data exactă de lansare a pelicului, ce a fost filmată în 2020 și finalizată în 2021, chiar înainte ca Celine să acuze probleme de sănătate.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close