Entertainment

Ce ținută a purtat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-aIn articol:


Regina Elisabeta a II-a a fost condusă pe ultimul drum în data 19 septembrie 2022, spre capela memorială Sf. George. Vezi ce ținută a purtat Meghan Markle, soția prințului Harry, la înmormântarea Reginei Marii Britanii!

Ținuta Prințesei Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă pe ultimul drum în data de 19 septembrie 2022. Majestatea Sa se va odihni alături soțul ei, Prințul Philip, la capela memorială Sf. George. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a dat ultima suflare joi, 8 septembrie 2022, la Castelul Balmoral, locul în care s-a retras după debutul pandemiei de coronavirus și unde a rămas până în ultima zi din viața ei.
Aceasta a purtat Coroana Regală timp de șapte decenii.

La ceremonia de înmormântare a participat și Prințul Harry alături de soția lui Meghan Markle. Fosta actriță a adus un adevărat omagiu Reginei Angliei prin ținuta purtată. Astfel că, Meghan s-a conformat regulilor regale și a adoptat o vestimentație simplă, de culoare neagră. Pălăria mare a ajutat-o pe soția Prințului Harry să se ferească de ochii curioșilor și să își trăiască emoțiile și durerea pierderii.

Mai ales că, Meghan Markle a fost surprinsă lăcrimând de-a lungul ceremoniei.

Ce ținută a purtat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: “Ce bine ca măcar aceasta are lungimea potrivită!” Care a fost gestul controversat făcut de către Prima Doamnă a României, chiar înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a- kfetele.ro

Citeste si: Diana, prințesă de Wales, ultimele cuvinte. Ce a spus Diana imediat după accident și ce a vorbit ultima dată cu fiii săi. Fiul sau regreta si acum ultima conversatie..- bzi.ro

Însă, accesoriul care a atras cel mai mult atenția nu a fost pălăria purtată de Ducesa de Sussex, ci cerceii. Se pare că perechea de cercei cu perle și diamante a primit-o în dar chiar de la Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a în anul 2018. Sursa antena3.ro notează că cerceii purtați de Meghan reprezintă o versiune în miniatură a unor bijuterii preferate de suverană.

Citeste si: Dovada că toată Anglia o plânge pe Regina Elisabeta a II-a! Câinii Suveranei au așteptat-o să vină acasă

Ce reguli au fost nevoiți să respecte participanții la ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a

Familia Reginei a fost nevoită să respecte mai multe coduri vestimentare. În primul rând, doamnele au purtat în ziua înmormântării haine negre și voaluri, tot negre, tradiționale de doliu. Totodată, pe lângă codul vestimentar, participanții la ceremonia de înmormântare a Reginei nu au avut voie cu avioane private. Astfel, liderii mondiali care au venit la funerarii au fost nevoiți să opteze pentru zboruri comerciale și mașini personale.

Citeste si: Charles al III-lea este noul Rege al Regatului Unit. Cine au fost ceilalți doi monarhi ce au purtat același nume ca deținătorul actual al Coroanei Regale

În plus, deplasarea la Westminster Abbey a fost făcută cu autocare escortate, dintr-un loc în vestul Londrei, din motive de securitate. De asemenea, la funerarii au putut veni doar șefii de stat și partenerele acestora. În cazul în care un șef de stat nu a putut participa, el a avut posibilitatea de a desemna fie premierul, fie un ministru, drept reprezentant al țării.

 

Sursă: kanald.roSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.