Entertainment

Ce meserie are nora Ancăi Țurcașiu, Andreea? Actrița se mândrește cu soția fiului eiIn articol:


Anca Țurcașiu nu-și încape în piele de fericire, asta pentru că recent, actrița a devenit oficial soacră mare, căci Radu, fiul ei, s-a căsătorit civil cu Andreea, aleasa inimii. Mândră nevoie mare, Anca Țurcașiu a postat mai multe imagini de la fericitul eveniment, la scurt timp după ce cei doi tineri au spus cel mai sincer ”DA”

în fața ofițerului de Stare Civilă.

Cunoscuta actriță se mândrește tare mult cu cea care i-a devenit noră, iar aceasta a spus despre Andreea că nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă. Iată ce meserie are soția lui Radu!

Andreea, nora Ancăi Țurcașiu, este asistent universitar

Anca Țurcașiu se declară o soacră mândră, spunând despre soția fiului ei că nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă.
Andreea, nora ei, este asistent universitar și predă la facultate. La rândul său, Radu, fiul actriței, este profesor de snowbord, fiind extrem de pasionat de acest sport.

Anca Țurcașiu a intrat în lumea modei! Și-a lansat prima colecție de haine! “Mi-am dorit dintotdeuna să găsesc niște haine anume pe piață”| EXCLUSIV

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În același timp, Radu studiază la Facultatea de Pedagogie.

Actrița, mesaj emoționant la scurt timp după nunta fiului ei

Andreea și Radu au decis să-și unească destinele ieri, 29 aprilie, iar cei doi tineri au spus cel mai sincer ”DA” în fața ofițerului de Stare Civilă.

Fiind extrem de fericită, Anca Țurcașiu a postat o serie de fotografii de la fericitul eveniment, alături de care a scris și un mesaj emoționant, precizând că oficial nu mai are doar un copil, ci doi.

„Nu sunt greu de cucerit” Anca Țurcașiu, pregătită pentru o nouă relație! Artista a trecut definitiv peste divorț

„De azi, am oficial doi copii! 

Sunt foarte fericită.   O iubire mare, mare!!!   Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare!   Așa să rămâneți mereu!   Vă iubesc enorm!!!   Andreea, Radu, m-ați făcut-o mamă extrem de mândră!!!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit civil

[Sursa foto: Facebook]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close