Entertainment

Ce frici „majore” o bântuie pe Theo Rose? Nici terapia nu ar ajuta-o


Are succes în carieră, iar melodiile ei ajung deseori pe primele locuri în Trending, dar problemele nu o ocolesc! Theo Rose vorbește despre cea mai “neagră” perioadă pe care a traversat-o și care o sperie… de moarte!

Deși piesele lui Theo Rose înregistrează un număr considerabil de vizualizări, artista nu este ferită de temerile specifice celor de vârsta ei! În cazul său, nici măcar terapia nu pare să-i fi adus liniștea! Stările de anxietate, corelate cu frica de moarte și de eșec, o fac să trăiască într-o tensiune continuă.

„Frica de boală, de moarte, frica de eșec”

Într-un moment de vulnerabilitate, artista a dezvăluit care-i sunt cele mai mari frici, dar și când se activează cel mai des.

Theo Rose încearcă să-și depășească anxietățile (Foto: CANCAN.RO)

„Frica de boală, de moarte, frica de eșec, de asemenea. La mine a revenit în pandemie (n.r. anxietatea). A început înainte de pandemie și în pandemie ea doar a revenit.

(VEZI ȘI: ARTISTA A IEȘIT PE STRADĂ CU O PRIVIRE PIERDUTĂ ȘI… CE SE ÎNTÂMPLĂ CU THEO ROSE?)

În momentul în care intri într-o stare de anxietate, ai impresia că ea nu o să se mai termine. Deși, între timp, realizezi că orice vine și trece”, a povestit Theo Rose la Trinitas TV.

Alte subiecte tari la CANCAN NEWS

Unul dintre cei mai excentrici designeri români, cunoscut drept inițiatorul “conceptului” “Dandy, relaxat”, comentează fanatismul religios al românilor, cu mai puțin de o lună înainte de Paște.

Florin Dobre impresionează mereu prin ținută (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN NEWS vă prezintă declarațiile exclusive ale lui Florin Dobre, cel care a trecut de la viața tumultuoasă de oraș, la credința puternică în Dumnezeu.

(CITEȘTE AICI: FLORIN DOBRE: “CEL MAI BINE ÎMBRĂCAT ESTE GIGI BECALI!”. DESIGNER-UL ROMÂN FACE TOPUL VEDETELOR CARE NU DAU GREȘ NICIODATĂ)

Iar dragostea a fost un capitol dificil de gestionat pentru Roxana Ionescu. “Mama Natură” are la activ o căsnicie eșuată din cauza infidelității fostului soț, însă viața pare că a răsplătit-o pentru răbdare.

Roxana Ionescu are din nou motive să zâmbească (Foto: CANCAN.RO)

Traiul alături de Tinu Vidaicu pare să fie exact ce și-a dorit, iar fosta asistentă TV nu se ferește să o afirme răspicat. Mai ales acum, la doi ani de când și-au oficializat relația în fața lui Dumnezeu!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.