Entertainment

“Ce este groapa aceasta în grădina mea?”/”Este mormântul tău”O femeie care locuiește în Kiev a povestit prin ce traumă a trecut. Războiului dintre Rusia și Ucraina a făcut-o să treacă prin clipe teribile, iar soldații ruși au terorizat-o chiar în curtea propriei sale case. 

Tetiana Oleskiinko, o femeie ucraineancă, a trecut prin momente greu de crezut. Într-o dimineață obișnuită, stătea în grădina casei sale și își admira mica livadă de pomi fructiferi. După aceea, a început războiul care a mutat-o în pivnița unui vecin.

Femeia de 69 de ani locuiește în satul Adrivka, împreună cu nepoții săi. Într-o zi, s-a decis să meargă în curtea sa pentru a putea lua câteva fructe din pomii grădinii. Când a ajuns acolo, soldații ruși au vrut să îi pună capăt zilelor. (CITEȘTE ȘI: După Ucraina, Putin vrea să atace și alte state! Care sunt țările vizate?! Fostul oligarh, Mihail Hodorkovski, a făcut dezvăluirea)

Bătrâna din Kiev, la un pas de moarte. Incredibil ce au vrut să îi facă soldații ruși 

După ce a scăpat cu bine din ghearele morții, femeia a dorit să-și împărtășească povestea cu jurnaliștii. Ucraineanca a dezvăluit cum s-a întâmplat totul, din momentul în care a ajuns în grădină și a dat de soldații ruși. 

Când a ajuns acasă, Tetiana Oleskiinko a observat că rușii săpau o groapă cu lopețile și urma să vină un tractor. Mirată, femeia a întrebat ce este cu groapa respectivă din curtea sa. Răspunsul soldaților i-a făcut inima să-i sară din piept. „Acesta este mormântul tău”, i-au spus invadatorii.

Soldații ruși i-au spus că au primit un ordin să îi facă o groapă de șapte metri adâncime, în care să-i pună trupul fără viață. Norocul său a fost că ucrainenii au reușit să ajungă la timp și să îi salveze soarta femeii. (CITEȘTE ȘI: Halucinant! El este autorul genocidului din Bucha! A „măcelărit” sute de ucraineni, la scurt timp după ce a mers la preot)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close