Sports

Ce este afazia, boala care i-a încheiat prematur cariera lui Bruce WillisBruce Willis și-a anunțat retragerea, iar cunoscutul actor trăiește o adevărată dramă, după ce a fost diagonosticat cu afazie.

Starul a fost forțat să se retragă, în condițiile în care boala de care suferă nu-l mai poate ajuta să vorbească precum un om normal.

Afazia afectează vorbirea, scrisul, dar și capacitatea în care un om se exprimă.

Ce este afazia, boala de care suferă actorul Bruce Willis

Ajuns la vârsta de 67 de ani, actorul cunoscut mai ales pentru roul din Pulp Fiction pune astfel capăt unei cariere în care a avut parte de succes.

Fiica sa, Rumer Willis, le-a mulțumit pe rețelele de socializare celor care sunt alături de Bruce Willis.

Ea a subliniat că Bruce „s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost diagnosticat cu afazie. Prin urmare, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”.

Potrivit specialiștilor, afazia apare de obicei după un accident vascular cerebral și nu există leac pentru această boală. Creierul suferă leziuni serioase, iar cei care suferă de afazie înlocuiesc un cuvânt cu altul sau chiar cu un sunet.

Willis a apărut în blockbustere precum „The Fifth Element” (1997), „Armageddon” (1998) şi „The Sixth Sense” (1999). Alte filme clasice ale sale: „The Last Boy Scout” (1991), „Death Becomes Her” (1992), „Pulp Fiction” (1994) şi „12 Monkeys” (1995).

Cunoscutul actor a fost nominalizat de cinci ori la Globul de Aur, câştigând un premiu pentru rolul din serialul „Moonlighting”.

Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el” – familia lui Bruce Willis

  • 2006 este anul în care Bruce Willis a fost recompensat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.