Entertainment

Ce echipă a câștigat Asia Express 2021? Vezi cine a plecat acasă cu marele premiuIn articol:


Au trecut doar câteva săptămâni de la difuzarea primului episod Asia Express 2021, însă multe voci susțin că au aflat cine sunt câștigătorii sezonului patru.

Ce echipă a câștigat Asia Express 2021, sezonul 4

Nouă perechi de concurenții luptă pentru marele premiu pus în joc la Asia Express 2021. Vedetele au făcut spectacol în timpul curselor, iar competiția se află abia la început. Deși emisiunea se difuzează la televizor de câteva săptămâni, surse ale Cancan.ro au dezvăluit ce echipă a câștigat sezonul patru al competiției.

Citeste si: Cine este Zarug de la Asia Express 2021. Concurentul face echipă cu Lorelei Bratu: „Nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express”

Unii dintre cei mai apreciați concurenții ai publicului au ajuns primii la linia de sosire, conform sursei citate. În competiția intitulată „Drumul Împăraților” s-au confruntat Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu și Lorelei și Zarug.

Citeste si: Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile de pace cu Rusia. Ce simptome au acuzat imediat după- bzi.ro

Citeste si: Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele două formează una din cele nouă echipe de la Asia Express 2021

Deși concurenții au făcut eforturi uriașe pentru a câștiga Asia Express 2021, o singură echipă a reușit performanța de a se întoarce acasă cu premiul

de zeci de mii de euro. Conform sursei citate, cei mai buni concurenți și cei care au învins la final au fost Mihai Petre și soția lui, Elvira.

Cât valorează premiul Asia Express

Anul acesta, c oncurenţii Asia Express au pășit pe „Drumul Împăraţilor” în ţări precum Turcia, Georgia, Iordania și Israel și trebuie să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport, şi să ajungă primii la destinaţie.

Citeste si: Mihai Petre și Elwira Petre, participă la Asia Express 2021: “Marea mea ieșire din zona de confort se întâmplă anul acesta la Asia Expres”

Cele nouă cupluri de vedete care se luptă în competiția Asia Expres au șansa de a se întoarce acasă cu un premiu fabulous. Câștigătorii celui de-al patrulea sezon își vor adjudeca marele premiu în valoare de 30.000 de euro, pe lângă o experienţă de neuitat.

 

SURSE: Cancan.roSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close