Entertainment

Ce culoare au ochii fiicei lui Nicole Cherry! Artista a împărtășit fotografia cu fanii de pe Internet / FOTO  • Nicole Cherry, poză cu ochii fiicei sale!
  • Pe cine moștenește micuța ei

Fiica lui Nicole Cherry și a lui Florin Popa crește pe zi ce trece, iar artista împărtășește fiecare moment cu cei care-i îndrăgesc și îi apreciază. Fanii au fost în extaz în această seară, când au văzut fotografia cu ochii micuței Anastasia.

Ce culoare au ochii fiicei lui Nicole Cherry!

Nicole Cherry este cu adevărat copleșită de fiica ei, astfel că-i analizează fiecare parte a corpului. Recent, artista a observat cum culoarea ochilor micuței Anastasia s-a schimbat și nu a putut ezita să nu împărtășească totul cu mămicile din comunitatea ei.

Pentru că este prea mică încă, iar culoarea ochilor nu este definită încă, Nicole Cherry este curioasă dacă culoarea ochilor o să rămână așa cum este acum, mai precis verde, sau o să se schimbe.

“Ce spuneți mămici? Oare rămân așa verzi?”, a scrs Nicole Cherry pe pagina ei de Instagram.

Nicole Cherry, prima poză cu chipul ei!

Nicole Cherry și-a ținut fiica departe de ochii curioșilor o perioadă bună de timp imediat după ce a născut-o, însă nu a mai putut ezita și a dorit să împartă cu marea ei comunitate cum arată chipul fiicei sale.

Ei bine, zis și făcut, căci frumoasa artista a postat o serie de fotografii de colecție alături de fiica ei. Fanii și toși cei care erau nerăbdători să o vadă, au fost în extaz, astfel că postarea a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri și de comentarii.

CITEȘTE ȘI: Nicole Cherry a petrecut noaptea dintre ani departe de fiica ei! Cum s-a fotografiat artista alături de Florin Popa / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.