Sports

Ce a făcut Jorge Mendes când a văzut că Manchester United nu-l lasă pe Cristiano Ronaldo să plece  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Conference League: Universitatea CraiovaVllaznia, joi, 20:30, Digi Sport 1

Ce a făcut Jorge Mendes când a văzut că Manchester United nu-l lasă pe Cristiano Ronaldo să plece

Starul portughez a sosit la Carrington şi a stat mai mult cu colegii, în timp ce Mendes a discutat cu conducerea “diavolilor”.

Numai că discuţia nu a decurs aşa cum se aşteptau Ronaldo şi Mendes, cu toate că a fost prezent şi mentorul fotbalistului, Sir Alex Ferguson. Deşi se credea până acum că Ronaldo a primit acceptul să se transfere, realitatea e cu totul alta, iar Jorge Mendes a aflat-o direct de la oficialii clubului.

Când a văzut că nu are nicio şansă să-i facă pe şefi să-l lase pe Ronaldo să plece, Jorge Mendes a venit cu varianta “de rezervă”.

Potrivit publicaţiei Cope, influentul impresar le-a propus să-i prelungească acordul şi apoi să-l împrumute, pentru ca fotbalistul să poată evolua în Champions League cu altă echipă, iar United să nu piardă bani.

Jorge Mandes aşteaptă răspunsul final al lui Manchester United la ultima variantă propusă în cazul lui Cristiano Ronaldo

Ei se temeau că, din moment ce Ronaldo a intrat pe 1 iulie în ultimul an de contract, el ar putea negocia mult mai uşor cu orice echipă.

A rămas ca “diavolii” să se mai gândească şi la această variantă, numai că e greu de crezut că vor accepta, având în vedere că Ronaldo are deja 37 de ani şi jumătate.

Astfel, e greu de crezut că ei vor putea să-l vândă peste un an, din moment ce le este dificil să o facă chiar şi acum. În plus, echipa câştigă mult de pe urma sa, pentru că atacantul portughez “are magnet la bani”.

Practic, Ronaldo rămâne disperat să plece, având în vedere că echipa nu a prins primele 4 locuri în sezonul trecut de Premir League, aşa că nu va juca în Champions League. Iar pentru un jucător ca Ronaldo, este de neconceput aşa ceva şi pentru nivelul său.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , jorge mendes , transfer cristiano ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close