Entertainment

Ce a descoperit fiica lui Cătălin Măruţă în maşina acestuia. Fanii au fost surprinşiEva Măruță îşi uimeşte fanii tot timpul. A devenit o obişnuinţă pentru aceştia să o vadă în diferite ipostaze în mediul online, mai ales alături de tatăl său. Micuţa care este extrem de inteligentă, are multe curiozităţi legate de viaţă din dorinţa de a acumula cât mai multe informaţii. Astfel nu ezită îşi întrebe părinţii ori de câte ori are o nelămurire.

Zilele trecute, Cătălin Măruţă a mers să îşi ia copiii de la şcoală, iar înainte de a se urca în maşină, Eva a observat ceva pe banchetă. Mai exact,  fiica prezentatorului TV i-a spus tatălui său să ia geanta de sport și să o mute în portbagaj pentru a se putea aşeza.

În acelaşi timp, micuţa a fost curioasă să afle dacă tatăl său mai face sport. Cătălin Măruţă este nevoit să facă ședințe de kineto după ce s-a lovit într-o vacanţă.

CITEŞTE ŞI: EVA MĂRUŢĂ, DIALOG AMUZANT CU TATĂL SĂU! CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, REACŢIE FABULOASĂ DUPĂ CE A FOST PUS „LA COLŢ” ÎN FAŢA TUTUROR

Bineînțeles, Cătălin Măruță i-a răspuns la întrebare fiicei sale, în spirit de glumă, spunând că ține geanta în mașină pentru a o plimba.

Fetiţa i-a dat o replică tatălui său care a amuzat pe toată lumea. Eva l-a întrebat pe cunoscutul om de televiziune dacă plimbă geanta de sport la fel ca ”pe iubită”. Cătălin Măruță s-a amuzat copios, iar dialogul dintre cei doi a continuat.

„Eva: Ia-ți aia de sport, aia de sală, dacă mai faci.

Cătălin Măruță: O țin doar în mașină, îmi place să o plimb așa în mașină.

Eva: Ca iubita?

Cătălin Măruță, în timp ce râde: Ca pe iubita?!

(…)

Cătălin Măruță: Dar bagajul meu l-am luat, că trebuie să mă duc la kineto. Trebuie să fac kineto de când am căzut la Târgu Jiu cu David.

Eva: Adică iubita?

Cătălin Măruță: Adică bagajul, iubita, da, am pus-o în portbagaj.”, a fost discuția celor doi.

 

Sursă foto: Instagram
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.