Entertainment

Ce a dansat-o Pavel Bartoș pe Andreea Esca! Alexia Eram a văzut totul, în timp ce o dansa și pe ea cineva și nu e Mario Fresh / VIDEOIn articol:


Sfârșitul pandemiei a dat startul la petreceri, iar vedetele nu se joacă. Dansurile, cântecele și distracția nu fac decât să contribuie la amintiri de neuitat. Andreea Esca și Alexia ram știu cum să se simtă bine, mai ales când au compania potrivită.

Andreea Esca și Alexia Eram, dansuri de festival la o petrecere cu vedete

Pavel Bartoș are dansul în sânge. Oricine își poate da seama de acest lucru, când vede dansul alături de Andreea Esca. Cei doi au făcut senzație la o petrecere exclusivă, la care s-au distrat pe cinste. Toți invitații erau cu ochii pe mișcările lui Pavel Bartoș și ale Andreei Esca, acaparând întreg ringul de dans.

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

La petrecere a fost și Alexia Eram, fiica știristei și a dansat și ea alături de un bărbat celebru din România.

Aceasta a avut privilegiul de a fi purtată în pași de dans de către nimeni altul decât Mihai Petre. Deși s-au mișcat impecabil, nu au avut carisma Andreei Esca și a lui Pavel Bartoș. Un detaliu frumos a fost faptul că Alexia și mama ei au fost îmbrăcate în aceeași culoare, alb, potrivindu-se perfect cu decorul petrecerii.

@thefrancisc exclusive vip party at @untold.festival #untold #thefrancisc #5pasidebine #misiuneatiktok #andreeaesca ♬ sunet original- theFRANCISC

Ce salariu are Andreea Esca?

Mama Alexiei Eram a evitat de fiecare dată să dea curs speculațiilor ce țin de partea financiară a vieții sale, deși se știe că nu întâmpină deloc probleme la acest capitol. 

Andreea Esca  a declarat că nu se uită la bani atunci când la mijloc este vorba de plăcerile sale. Astfel că nu poate spune care este cea mai scumpă achiziție făcută în materie de articole vestimentare ori care a fost cea mai mare sumă cheltuită în vreun magazin de lux.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a declarat Andreea Esca.

Pentru a le răspunde curioșilor, care nu pot dormi fără să știe cât câștigă faimoasa știristă, parcă punând și mai multe paie pe foc, aceasta a precizat că lucrează pe un contract și un salariu care nu au limite.

“Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a glumit Andreea Esca, într-o emisiune TV.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.