Entertainment

Câți bani a dat Amalia Năstase unei cerșetoare, după întâlnirea cu Maurice


La piață avea să iasă, zilele trecute, Amalia Năstase, unde a umplut o plasă cu de-ale gurii. Dar drumul nu era atât de simplu și de rapid. A dat nas în nas cu Maurice Munteanu, apoi o cerșetoare i-a tăiat calea și i s-a făcut milă de ea. A scos bancnota din buzunar și a ”fericit-o”. CANCAN.RO are imaginile cu fosta soție a lui Ilie Năstase ”driblând” printre tarabe și vi le prezintă, în exclusivitate.

Amalia Năstase a urcat în mașină și doar la Piața Floreasca avea să tragă pe dreapta. Lista era pregătită, nu mai rămânea decât să aleagă de pe tarabe. Dar nu înainte de a „bifa” o casă de schimb valutar, de unde a ieșit mulțumită. Și s-a ”lovit” chiar de Maurice Munteanu, și el aflat prin zonă. Cei doi s-au întreținut câteva minute, dar fiecare avea treaba lui, așa că și-au luat rămas bun.

(CITEȘTE ȘI: CÂT DE GREU I-A FOST AMALIEI NĂSTASE SĂ DIVORȚEZE. FOSTA SOȚIE A PRIMULUI LIDER ATP ÎȘI PUNE SUFLETUL PE TAVĂ)

Amalia Năstase i-a dat 5 lei unei cerșetoare, în timp ce făcea piața în ”Floreasca” (Foto: CANCAN.RO)

Amaliei Năstase i s-a făcut milă de o cerșetoare, în timp ce făcea piața

Apoi a început „traseul” pentru Amalia Năstase. Sacoșa aproape s-a umplut, dar, brusc, cineva i-a furat privirea. O cerșetoare a recunoscut-o, mai mult, a văzut și banii, atunci când fosta soție a lui Ilie Năstase tocmai achita la o tarabă. Și a „atacat”. Amalia Năstase i-a întins o bancnotă de cinci lei, pe care cerșetoarea i-a luat, apoi i-a mulțumit pentru darul oferit. Amalia încheiase cumpărăturile și-și căuta mașina, din priviri.

(NU RATA: NOUA DIETĂ PE CARE AMALIA NĂSTASE O URMEAZĂ. VREA SĂ SLĂBEASCĂ 15 KILOGRAME)

Brusc, Amaliei Năstase i-a sunat telefonul. Și a ținut-o în convorbire cât a parcurs drumul către autoturismul din parcare. Avea să încheie discuția pe mobil și s-a „furișat” cu sacoșa în mașină. Iar de acolo i-a fost simplu că calce accelerația până acasă, unde a ”descărcat” marfa luată din piață.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close