Entertainment

Cătălin Măruță, așa cum nu l-ați mai văzut vreodată!


Weekend de vis pentru Cătălin Măruță: prezentatorul de la Pro TV a luat la pas parcul Herăstrău, alături de micuța lui. Și să vezi acolo veselie, dar și ce a făcut vedeta trustului din Pache Protopopescu! CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Familia Măruță radiază de fericire! Mereu. Rețelele de socializare sunt dovada, acolo unde atât Cătălin, cât și Andra ”aruncă” instantanee de la care nu-ți poți lua ochii. Eva și David, minunile din viața celor două vedete, sunt în centrul atenției, cu năzbâtiile lor ”fragile”, cu surâsul copilașului nevinovat… Părinții lor nu-i scapă nicio clipă, au ochi numai pentru ei, dar duminică…

(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, SCOS DIN MINŢI DE CRISTINA SPĂTAR! TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT ÎN DIRECT: „BĂI, NENE, ZICI CĂ VENIŢI LA BISERICĂ”)

Cătălin Măruță a fost cu micuța Eva în parc, iar acolo nu a scăpat de admiratori, care i-au cerut să facă poze cu ei (Foto: CANCAN.RO)

Cătălin Măruță, asaltat în mijlocul parcului Herăstrău

În acea zi cu soare, Cătălin Măruță a avut-o în grijă doar pe Eva. În parcul Herăstrău și-a fixat ținta realizatorul emisiunii „La Măruță”, acolo unde Eva avea să facă spectacol. Nu a ratat nimic, nici tiroliana, a fost numai zâmbet și zbenguială. Cătălin Măruță, ajutat și de o prietenă de familie, nu a scăpat-o din ochi pe micuța lui, dar avea, până la urmă, să fie ”arestat”.

S-a întâmplat atunci când a fost recunoscut de un grup de copii și de părinții lor, iar vedeta nu s-a putut sustrage. Pe loc i-au cerut poze cu el, pe loc s-a conformat. A stat, cu veselia pe chip, ca la fotograf. Micuții s-au bucurat, părinții i-au mulțumit. Lui Măruță i-a plăcut, a dat mâna cu ei și a schimbat și câteva vorbe.

(NU RATA: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. CINE A FOST MAREA LUI IUBIRE ÎNAINTE DE ANDRA ȘI DE CE S-AU DESPĂRȚIT. “NU A MAI MERS, AM SUFERIT”)

Soțul Andrei avea să lungească ziua. Era prea frumos afară, era prea fericită fiica lui. Așa că a lăsat-o să mai treacă o dată prin toate tunelurile distracției. Apoi, încet, la pas, cei trei au ”tăiat” parcul până în parcare, unde Măruță avea mașina. Iar de acolo, direct acasă!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.