Sports

Cât de mult iubește Cristi Borcea clubul Dinamo?Cristi Borcea a rămas cu un mare regret după cei 17 ani petrecuți ca oficial la Dinamo: neaccederea în grupele Ligii Campionilor.

În dubla decisivă pentru calificarea în grupele celei mai galonate competiții intercluburi din lume, după 1-1 în deplasare cu Lazio, Dinamo conducea cu 1-0 la pauză, la București.

Era la doar 45 de minute de îndeplinirea unui vis al lui Cristi Borcea, dar și a milioane de fani roș-albi.

Absolut uluitor! Cât de mult iubește Cristi Borcea clubul Dinamo? „Aș mai fi stat un an închisoare, dar să mă duc în Liga Campionilor”

Romanii au întors însă scorul, după o gafă a lui Vali Năstase, și dinamoviștii au pierdut lamentabil calificarea.

”(n.r. Dacă ar putea să schimbe ceva) Cred că aş gestiona mai bine… Din 3 campionate pe care le-am pierdut, două le-aş fi luat. Şi sigur n-aş mai fi pierdut intrarea în Champions League, când am pierdut cu Urziceniul. Aş gestiona altfel lucrurile.

Altfel gestionam, altfel le aranjam, altfel discutam, altfel pregăteam […] Preferam să mai stau un an în închisoare, dar să mă duc în Liga Campionilor. Este durerea mea cea mai mare”, a mărturisit Cristi Borcea la podcastul podcastul #AmeritatcuNasrin.

Cristi Borcea despre stadionul lui Dinamo: „Pierdeam 15-20 puncte”

Cristi Borcea recunoaște că este un fan înrăit al roș-albilor.

„Eu am crescut în galerie, m-am născut și am crescut cu Dinamo. Mă uit și urmăresc, poate nu cu intensitatea din trecut, dar sunt cu gândul și inima la Dinamo.

Sperăm ca anul acesta să intre și Dinamo în refacere și să facă un stadion care să ne facă mândri. Să construiască o echipă puternică, dar cel mai important e acest stadion.

Dinamo va avea un plus și o să fim ca în 2010, când am fost echipa deceniului. Eu sper să vină cât mai mulți oameni lângă Dinamo și să se facă o echipă competitivă. Singura șansă a lui Dinamo este acest stadion.

Eu am fost și Dinamo pierdea în jur de 15-20 de puncte din cauza stadionului. Uitați-vă la Rapid…. Datorită stadionului, atmosfera a ajuns unde au ajuns”, a declarat, de curând, Cristi Borcea la ProSport LIVE.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close