Entertainment

Care sunt următoarele țări vizate de Putin. Dezvăluirile făcute de un diplomat americanVladimir Putin nu se va opri în Ucraina, susține un diplomat american. Pe lista liderului de la Kremlin s-ar afla nu doar Estonia, Letonia și Lituania, ci și Polonia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și Moldova.

Potrivit lui Robert Pearson, mai multe țări din Europa ar fi potențiale ținte pentru Vladimir Putin, care încearcă să revină la granițele Imperiului Rus. Pentru a-și duce planul la bun sfârșit, liderul de la Kremlin trebuie să obțină controlul asupra unui număr de state europene.

(VEZI AICI: RUSIA ȘI ALIAȚII SĂI SURPRIZĂ! ȚĂRILE CARE ÎL SUSȚIN PE VLADIMIR PUTIN)

În afară de Estonia, Letonia și Lituania, pe lista potențialelor victime ale lui Vladimir Putin ar fi incluse și Polonia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și Moldova.

Știm că, dacă Putin va supraviețui, el va face tot posibilul pentru a crește prezența militară rusă cât mai departe în Occident. Va impune Minskului să devină mai subordonat Moscovei. De asemenea, va face ca trupele ruse să aibă o prezență semipermanentă în Siria și Kazahstanul. Putin va spori activitățile în Kaliningrad și de-a lungul granițelor baltice ruse ca o armă de intimidarea țărilor baltice, a Poloniei și Germaniei”, a spus diplomatul.

Care sunt următoarele țări vizate de Putin. Anunțul lui Robert Pearson

Robert Pearson a mai precizat că Vladimir Putin este interesat de crearea unui “conflict înghețat” în Ucraina. Acesta este de părere că principala sarcină a NATO este să pună la punct un nou sistem de securitate pentru Europa după încheierea războiului din Ucraina.

(NU RATA: VLADIMIR PUTIN A SEMNAT DECRETUL. ROMÂNII SUNT VIZAȚI DIRECT)

Totodată, diplomatul a subliniat că sancțiunile împotriva Rusiei nu vor avea izbândă pentru Statele Unite sau Alianță dacă nu-l determină pe Vladimir Putin să-și retragă trupele din Ucraina. În aceste condiții, Europa și SUA ar trebui să înțeleagă că nu este suficient să “joci defensiv”.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.