Entertainment

Când va fi difuzat primul episod din „Chefi la Cuțite”, sezonul 10. Cei trei șefi se bat pe un premiu de 30.000 euroIn articol:


Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10. Show-ul culinar „Chefi la Cuțite” revine din toamnă pe micile ecrane cu sezonul 10. Antena 1 vine cu o mulțime de noutăți într-un nou sezon „Chefi la Cuțite”, cu îndragiții chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Când va fi difuzat primul episod din „Chefi la Cuțite”, sezonul 10

După un an de pauză, show-ul culinar „Chefi la Cuțite” revine cu cel de al zecelea sezon, într-un amestec de savoare și arome în farfurii. Sezonul 10 din „Chefi la Cuțite” va debuta în toamna aceasta, unde concurenții vor lupta pentru titlul de chef, jurizați de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citeste si: Când începe Chefi la cuțite 2022? Data la care revine emisiunea culinară pe micile ecrane

Deocamdată nu a fost făcută publică data la care va debuta emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 10, însă se așteaptă ca show-ul culinar să debuteze pe micile ecrane în luna septembrie.

Citeste si: “Doamne cat de bronzată ești!” Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta a făcut senzație pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Când va fi difuzat primul episod din „Chefi la Cuțite”, sezonul 10. Cei trei șefi se bat pe un premiu de 30.000 euro

[Sursa foto: Facebook]

Ce spun cei trei chefi despre sezonul 10 „Chefi la Cuțite”

Până la momentul actual, Cătălin Scărlătescu are trei victorii la activ, Sorin Bontea se poate lăuda cu două, iar Florin Dumitrescu are în palmares tot două câștiguri la „Chefi la Cuțite”.

„Sezonul 10 este unul special pentru noi, pentru că se împlinește un deceniu de când ne cunoaștem, de când lucrăm împreună, iar competiția dintre noi nu a scăzut absolut deloc. Dimpotrivă, chiar crește! Fiecare dintre noi vrea să dovedească faptul că e mai bun decât celălalt. Acum mai mult decât oricând, fiind un sezon de referință. S-a schimbat platoul, avem alt decor și multe alte nouțăți! Iar spațiile de desfășurare a show-ului au fost o surpriză totală pentru noi.
În prima zi când am pășit în noul decor, ne-am simțit ca și când am fi fost plecați într-o vacanță și ne-am întors într-o casă care avea cu totul altă înfățișare”,
a dezvăluit chef Sorin Bontea, potrivit viva.ro.

Citeste si: Cătălin Scărlătescu a ajuns la greutatea ideală. Chef-ul a slăbit și s-a îngrașat din nou, dar acum reușește să se mențină fără dietă: „Am mâncat toată viața mea mâncare bună”

Și Chef Cătălin Scărlătescu a făcut primele declarații despre sezonul 10 de la Chefi la cuțite.

„Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon”, a declarat Chef Cătălin ScărlătesSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.