Sports

„Când m-ai trădat, nu mai e cale de întoarcere”! Suma uriașă pe care vrea să o obțină în urma procesului cu jucătorul ParmeiAnamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man sub nicio formă. Este decisă să meargă până la capăt pentru a-și obține drepturile, după ce fostul fotbalist al celor de la FCSB i-a trădat încrederea, în momentul transferului de la FCSB la Parma.

Atunci, chiar dacă se afla sub contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, Dennis Man a ales să meargă la negocieri cu Giovanni Becali. Cei doi ar fi semnat un contract de impresariat pe o zi, cât au durat discuțiile, chiar dacă contractul în vigoare, cu Anamaria Prodan, era încă în vigoare.

Sub acest aspect, Anamaria Prodan își cere acum drepturile: procent din transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, pentru aproximativ 11 milioane de euro. Procesul se află deja pe rol.

Anamaria Prodan, „marcaj strâns” la Dennis Man!

Conform informațiilor DigiSport, agentul FIFA și-a stabilit ca „țintă” în acest proces obținerea unei sume de 500.000 de euro, comision, plus un procent lunar de 10% din banii obținuți de Man la Parma.

„Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocații. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poți păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învățat de familia Becali că nu este o problemă și că poate semna cu ei pentru o zi și că mai apoi rămâne cu mine. Dar, nu ai cum să rupi contractul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru DigiSport.

Încă din luna februarie, când s-a realizat transferul la Parma, Anamaria Prodan a promis că îl va da în judecată pe jucător și s-a ținut de cuvânt. Din acel moment, a urmat un adevărat război cu familia Becali. În special cu verii Gigi și Giovanni, care au pus la punct acest transfer și această metodă de a o scoate din joc pe Anamaria Prodan.

”Ce împăcare cu Gigi Becali? Nici vorbă. Nu se pune problema. Nu aș putea trece peste ceea ce mi-a făcut un om căruia i-am fost mereu alături”, a declarat Anamaria Prodan, la acea vreme.t

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.