Entertainment

Cabral, atent la cine îi trimite mesaje soției sale! Andreea Ibacka a recunoscut: „E gelos leșinat, v-o zic pe șleau!”In articol:


Andreea Ibacka a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimele mărturisiri făcute în spațiul public. Blondina este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii ei de pe Instagram, cărora le povestește tot ce se întâmplă în viața ei atât profesională, cât și

personală. În urmă cu puțin timp, ea a postat un mesaj la care nimeni nu se aștepta. 

Cabral, un soț gelos?! Andreea Ibacka s-a „plâns” pe rețelele de socializare

Ultima postare a Andreei Ibacka a avut o descriere mai puțin obișnuită. Actrița a dezvăluit că soțul ei este foarte gelos, ba chiar îi citește notificările de pe telefon pentru a vedea cine îi trimite mesaje și ce scrie în acestea.
Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere cu mărturisirile ei, însă fanii nu prea au crezut-o, căci textul face parte dintr-o reclamă la un esspresor de cafea. 

Citeste si: Cabral Ibacka, prima fotografie cu chipul fiului său: ”E cam simpatic”. Cât de mult a crescut Tiago Ibacka

Citeste si: Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au împăcat? “Amândoi întotdeauna”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„E gelos leșinat, v-o zic pe șleau! Așa și aici, el e tot un zâmbet, savurează un espresso, citește o carte, dar își încordează și privirea de vultur înspre ecranul telefonului meu. Cine știe ce mesaje interesante oi fi primit!”, a scris Andreea Ibacka pe contul ei de Instagram. 

Andreea și Cabral mai au în plan încă un copil?! Ce i-a transmis blondina soțului ei

Se pare că cei doi au făcut puțin haz de necaz după ce casa lor a devenit un adevărat șantier în lucru. Cabral și Andreea Ibacka au început renovările, însă de fiecare dată schimbările la casă au prins-o pe blondină însărcinată. Astfel că cei doi au avut un dialog savuros despre o nouă sarcină, iar totul a apărut pe internet. 

Citeste si: Andreea Ibacka, despre greutățile cu doi copii mici! Cum i s-a schimbat viața actriței: „Mega terorist cu somnul meu, 160 de nopți nedormite consecutiv”

Andreea: Ce faci aici? Iar stai degeaba? 
Cabral: Uite că editez, lucrez, muncesc, nu mai știu de capul meu.
Andreea: Dar tu știi ce e în casa asta? Cu câți oameni avem, câte dezastre se întâmplă în același timp. Eu mă întreb: De ce nu sun gravidă? Nouă așa ne place. 
Cabral: M-am ocupat de camera fetiței să fie frumoasă.
Andreea: A, credeam că te-ai ocupat să fiu gravidă.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.