Entertainment

Bruce Willis a anunțat că renunță la actorie. O afecțiune gravă l-a împins să ia decizia neașteptată  • Bruce Willis suferă de o afecțiune gravă.
  • Starul renunță la actorie.

Bruce Willis renunță la actorie, din cauza unei afecțiuni grave

O boală gravă l-a făcut pe Bruce Willis să renunțe la actorie. Celebrul star de cinema a făcut anunțul prin intermediul familiei lui. Acesta a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea de a comunica, informează publicația Variety.

“Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el.

Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el“, a anunţat familia lui Bruce Willis într-un comunicat.

Documentul a fost semnat de actuala soţie a actorului, Emma Heming Willis, precum şi de fosta lui soţie, Demi Moore, şi de fiicele lui Willis: Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Ce este afazia

Potrivit specialiștilor de la Mayo Clinic din Statele Unite, afazia apare adeseori după un accident vascular cerebral sau după un traumatism cranian şi face imposibilă comunicare normală în cazul pacientului.

Afazia poate să afecteze capacitatea oamenilor de a vorbi, de a scrie şi de a înţelege un limbaj, atât în formă orală, cât şi scrisă“, au explicat medicii americani.

Bruce Willis și-a început cariera în prima parte a anilor 1980 și a devenit cunoscut pentru filme de acțiune precum “Die Hard”, din 1988.

Alte producţii de succes din filmografia starului hollywoodian sunt: “The Last Boy Scout” (1991), “Pulp Fiction” (1994), “12 Monkeys” (1995), “Last Man Standing” (1996), “The Fifth Element” (1997), “Armageddon” (1998), “The Sixth Sense” (1999), “Hart’s War” (2002), “Tears of the Sun” (2003), “Hostage” (2005), “Lucky Number Slevin” (2006), “Surrogates” (2009), “Moonrise Kingdom” (2012), “Rock the Kasbah” (2015) şi “Motherless Brooklyn” (2019).

Willis a fost nominalizat de cinci ori la Globul de Aur, câştigând un premiu pentru rolul din serialul “Moonlighting”, şi de trei ori la premiile Primetime Emmy, la care a obținut două trofee pentru rolurile din “Moonlighting” şi “Friends”.

Citește și: Vin Diesel a renunțat la actorie! Cu ce se ocupă acum starul de la Hollywood, în plină pandemie de coronavirus
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.